FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL CUSTODIO (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

El custodio

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.122

El custodio

HD
El custodio gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 698 stemmen
Spaans · 2006 ( AR-DE-UY-FR ) · +13 · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El custodio"?

El custodio online kijken - Ruben is de bodyguard van een zeer belangrijke minister. Moet volgen en het te beschermen met je leven de hele tijd. Het is geen eenvoudige taak, iemands leven te vervangen voor een ander. De druk die het gebruik daarvan Ruben een persoon in crisis, zijn leven niet meer hoort en is gedoemd om in de voetsporen van een andere persoon. Zijn identiteit is een tijdbom klaar om te ontploffen. U kunt El custodio kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Volver, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El custodio (2006)

Cast: Julio Chávez, Osmar Núñez, Marcelo D'Andrea, Elvira Onetto, Cristina Villamor, Luciana Lifschitz, Osvaldo Djeredjian, Julieta Vallina, Guadalupe Docampo, Vanessa Weinberg, Marcelo Xicarte, Francisco Fernández de Rosa, Michel Azogue en Sophie Keisser.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rodrigo Moreno.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië, Duitsland Duitsland, Uruguay Uruguay, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER El custodio

Rodrigo Moreno.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bárbara Álvarez.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK El custodio

Muziek gecomponeerd door Federico Jusid.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Rizoma Films, Zarlek Producciones en Ctrl Z Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ El custodio

Geproduceerd door Bárbara Francisco, Juliette Grandmont, Christoph Friedel, Augusto Greco, Joanette Mallo, Fernando Epstein, Hernán Musaluppi, Luis A. Sartor, Natacha Cervi en Elise Jalladeau.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Primer Plano Film Group, trigon-film, Cinemien, Fidalgo, Sophie Dulac Distribution, Homescreen, Transeuropa Video Entertainment (TVE), Global Film Initiative, Piramide Films Distribucion, David Distribucion, Real Fiction en Manana.

FILM KIJKEN El custodio

El custodio on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El custodio heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Volver op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El custodio (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film El custodio met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, Duitsland, Uruguay en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rodrigo Moreno. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 698 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Custodio de señoras1979SpaansCustodio de señoras
El custodio: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!