Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NACHO LIBRE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Nacho libre

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 33.478

Nacho Libre

HD
Nacho libre gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 59738 stemmen
Engels · 2006 ( DE ) · +16 · Komedie, Familie · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nacho libre"?

Nacho libre online kijken - Nacho is een man zonder talent. Hij groeide op in een klooster in Mexico die nu is ook de kok, maar aan de andere kant lijkt niet te passen. Nacho wil weeskinderen zodat keuken, maar alles wat hij doet weet fataal. Volgens hem, want hij heeft een slechte grondstof. Hij realiseert zich dat hij moet beheren om iets beter te bereiden voor " arme weeskinderen die niets hebben. " Kunt u denken aan het idee van het maken van geld steeds worstelaar en ook gevonden om een aangeboren gave hebben. Hij sluit zich aan bij een kameraad onconventionele skelet magere man, en voor het eerst het gevoel dat je hebt een doel in het leven. Maar de nonnen van het klooster zijn fel tegen Nacho worstelen en hij heeft geen andere keuze dan om een dubbelleven te leiden. Hij verbergt zijn identiteit achter een blauw masker en kijkt uit op de meest bekende worstelaars Mexico, wezen besloten om beter te leven. U kunt Nacho libre kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FX, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nacho libre (2006)

Cast: Jack Black, Ana de la Reguera, Héctor Jiménez, Darius Rose, Moises Arias, Diego Eduardo Gomez, Carlos Maycotte, Richard Montoya, Cesar Gonzalez, Rafael Montalvo, Julio Sandoval, Ventura 'Tigre Hispano' Lahoz en Felipe Jesus 'Terror Chino' Hernandez.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jared Hess.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Familie

2006

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Nacho libre

Mike White, Jerusha Hess en Jared Hess.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Xavier Grobet.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Nacho libre

Muziek gecomponeerd door Danny Elfman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door MP Inka, Nickelodeon Movies, Black & White Productions en Paramount Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Nacho libre

Geproduceerd door Julia Pistor, Steve Nicolaides, Ben LeClair, Jack Black, David Klawans, Damon Ross, Mike White, Ricardo Del Río, Sharon Seto en Benjamin Cooley.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI), Veronica, Paramount Pictures, Paramount Home Entertainment Finland, Paramount Home Entertainment, Nelonen en WHV.

FILM KIJKEN Nacho libre

Nacho libre streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nacho Libre heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nacho libre (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Nacho libre met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jared Hess. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 59738 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Cuba libre2015FransCuba libre
Aire libre2014SpaansAire libre
Free Fall2014EngelsFree Fall
Eleuterio. Merchero, culto y libre2014SpaansEleuterio. Merchero, culto y libre
Libre de sospecha2015SpaansLibre de sospecha
Nacho Libre: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!