Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AQUAMARINE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Aquamarine

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 50.937

Aquamarine

HD
Aquamarine gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 26215 stemmen
Engels · 2006 ( US-AU ) · +16 · Komedie, Fantasy, Familie · 104 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aquamarine"?

Aquamarine online kijken - Claire en Hailey zijn twee tiener vrienden die beginnen aan het avontuur van hun leven wanneer ze ontdekken een zeemeermin genaamd Aquamarijn in een zwembad. De op hol geslagen sirene vlak voor haar gearrangeerd huwelijk, op zoek naar ware liefde. Als je kan bewijzen aan haar vader dat de liefde is geen mythe, zal de onderwaterwereld bruiloft te annuleren, maar heeft slechts drie dagen gegeven. De meiden zijn vastbesloten om haar te helpen. U kunt Aquamarine kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aquamarine (2006)

Cast: Emma Roberts, Joanna 'JoJo' Levesque, Sara Paxton, Jake McDorman, Arielle Kebbel, Claudia Karvan, Bruce Spence, Tammin Sursok, Roy Billing, Julia Blake, Shaun Micallef, Lulu McClatchy, Natasha Leigh, Dichen Lachman, Lincoln Lewis en Matthew Okine.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Elizabeth Allen Rosenbaum.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Fantasy, Familie

2006

104 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Australië Australië

Ads
SCREENWRITER Aquamarine

Jessica Bendinger, John Quaintance en Alice Hoffman.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Brian J. Breheny.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Aquamarine

Muziek gecomponeerd door David Hirschfelder.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fox 2000 Pictures en Storefront Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Aquamarine

Geproduceerd door Steven R. McGlothen en Susan Cartsonis.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Fox-Warner, 20th Century Fox Home Entertainment, 20th Century Fox of Germany, 20th Century Fox Home Entertainment Japan, Gativideo, 20th Century Fox Netherlands, 20th Century Fox de Argentina, Fox 2000 Pictures, Twentieth Century Fox Home Entertainment en 20th Century Fox.

FILM KIJKEN Aquamarine

Aquamarine streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aquamarine heeft een geschatte lengte van 104 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aquamarine (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Aquamarine met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Australië, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Elizabeth Allen Rosenbaum. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 26215 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Aquamarine: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!