FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL MURAL (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

El mural

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.564

El mural

HD
El mural gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 123 stemmen
Spaans · 2010 ( AR-MX ) · +13 · Biografische, Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El mural"?

El mural online kijken - In de jaren '30, de Mexicaanse muralist David Alfaro Siqueiros aangekomen in Argentinië. Natalio Botana, redacteur van het tijdschrift Kritiek, stelt voor om een muurschildering te maken in de kelder van zijn vijfde Los Granados. Siqueiros accepteert en belt zijn vrouw. De aanwezigheid van deze prachtige Los Granados Uruguayaanse dichter reactie veroorzaakt tegenstrijdig Botana vrouw. Zijn jaloezie, gevechten en een slechte echtelijke relatie met hun kinderen bij te dragen tot een klimaat van grote spanning. U kunt El mural kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Volver, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El mural (2010)

Cast: Luis Machín, Carla Peterson, Ana Celentano, Bruno Bichir, Sergio Boris, Camilo Cuello Vitale, Rodrigo Noya, Juan Palomino, Mónica Galán, Luis Campos, Regina Lamm, Francisco Cocuzza, Stella Gallazzi, Marcos Woinsky, Matías Sandor en Rocío Sandor.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Héctor Olivera.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische, Drama

2010

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië, Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER El mural

Javier Olivera, Antonio Armonia en Héctor Olivera.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Félix Monti.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK El mural

Muziek gecomponeerd door Eduardo Gamboa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Aries Cinematográfica Argentina en Instituto Nacional de Cine en Artes Audiovisuales (INCAA).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ El mural

Geproduceerd door Mónica Lozano, Héctor Olivera, Luis Osvaldo Repetto, Fabiana Tiscornia, Mario Faroni, Dolores Bengolea en Andres Olivera.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Aries Cinematográfica Argentina en Plus Video.

FILM KIJKEN El mural

El mural on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El mural heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Volver op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El mural (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film El mural met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië en Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Héctor Olivera. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 123 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Keith Haring & the Moving Mural2015EngelsKeith Haring & the Moving Mural
The Mural2011EngelsHua Bi (Mural)
El mural: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!