FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ZOLYKHA'S SECRET (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Zolykha's Secret

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Zolykha's Secret

HD
Zolykha's Secret gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( AF ) · +16 · Drama · 135 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zolykha's Secret"?

Zolykha's Secret online kijken - Een landelijke familie van Afghanen die aan de voet van een berg, worstelen om te overleven in de loop van het laatste jaar van de Taliban en het begin van een nieuwe oorlog die nog steeds woedt. Terwijl het leven onder moeilijke omstandigheden en benauwend, de familie vindt troost om te proberen hun berg huis weer op te bouwen. De jongste dochter, Zolykha is vooral ontvankelijk, nieuwsgierig en vooruitziend. Zolykha is zeer verstandig en kan geesten van het verleden vreemde mannen die de heuvels en bergen achter zijn huis zwerven zien. Zoals Zolykha en oudere zussen, Amena en Zalmai, worstelt ze om betekenis te vinden in het leven en natuurrampen veroorzaakt door de mens, wat wil je nieuwe overtuigingen uit te voeren te ontdekken. U kunt Zolykha's Secret kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zolykha's Secret (2006)

Cast: Dad'ullah Ahmadzai, Gholam Farouq Baraki, Zbiullah Furutan, Marina Golbahari, Nasrine Habibi, Abdul Wahed Hasanzada, Mahmur Pashtun en Hamida Refah.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Horace Shansab.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

135 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Afghanistan Afghanistan

Ads
SCREENWRITER Zolykha's Secret

Horace Shansab.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

S.A. Wagef Hussaini.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cinemapolitan, Cinemapolitan Films en Shansab Films.

FILM KIJKEN Zolykha's Secret

Zolykha's Secret on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zolykha's Secret heeft een geschatte lengte van 135 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zolykha's Secret (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Zolykha's Secret met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Afghanistan, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Horace Shansab. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Zolykha's Secret2006PastuZolykha's Secret
Cellar Secret2017EngelsCellar Secret
7th Secret2015Engels7th Secret
Blake Town's Secret2015EngelsBlake Town's Secret
Her Little Secret2015EngelsHer Little Secret

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!