Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YOU BELONG TO ME (2007) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2007

You Belong to Me

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.276

You Belong to Me

HD
You Belong to Me gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 349 stemmen
Engels · 2007 ( US ) · +16 · Thriller · 82 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "You Belong to Me"?

You Belong to Me online kijken - Jeffrey lijkt heel beminnelijk als je weet. Maar toen Rene zie je op straat met een andere man, ik volg je naar huis. Haar minnaar Rene alleen maar wil daarbij Jeffrey bed en ook tevreden mee, althans dat is wat zelfs vertelt haar kamergenoot en beste vriendin Nikki. Dit is waar je ziet dat er een appartement te huur. Gladys, de waardin, leert het appartement, en hij wil om het te nemen. Bezittingen van de laatste huurder zijn er nog steeds, en er is een mysterieuze zwarte vlek op de vloer, maar dit is zo druk Jeffrey stalking zijn nieuwe buurman die zich niet bewust is van alle vreemde dingen die gebeuren in je nieuwe appartement. Wanneer een stuurman laatste huurder op bezoek komt, is er een schermutseling, en het verdwijnt na een bezoek aan het appartement eigenaren. Alles lijkt rustig weer tot een paar dagen later, toen Jeffrey hoort een stem roept om hulp via de rotte vloerdelen. De geheimen beginnen een na de ander en niet bepaald prettig te ontdekken .. U kunt You Belong to Me kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS You Belong to Me (2007)

Cast: Daniel Sauli, Julien Lucas, Heather Simms, Duane Boutte, Patti D'Arbanville, George Loros, Laith Nakli, Alexander Cendese, Kevin Corstange, Sherman Howard, Rafael Sardina, Linda Larkin, Yvette Mercedes, Bill Murch en Robert Arensen.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sam Zalutsky.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2007

82 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER You Belong to Me

Sam Zalutsky.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jonathan Furmanski.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK You Belong to Me

Muziek gecomponeerd door John Turner.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mama's Boy Productions, Mama's Boy en Offhollywood Digital.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ You Belong to Me

Geproduceerd door Richard Barton Lewis, Rob Reiner, Gabrielle Jerou, Dylan Russell, Alan Greisman, Peter Fruchtman, Scott LaStaiti, Mark Damon en Scott Steindorff.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Wolfe Video en Peccadillo Pictures.

FILM KIJKEN You Belong to Me

You Belong to Me streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film You Belong to Me heeft een geschatte lengte van 82 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

You Belong to Me (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film You Belong to Me met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sam Zalutsky. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 349 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Where I Belong2016EngelsWhere I Belong
You Belong to Me: Sex, Race and Murder on the Suwannee River2014EngelsYou Belong to Me: Sex, Race and Murder on the Suwannee River
Dying to Belong1997EngelsDying to Belong
De bruidegom gebruikt geweld1941EngelsYou Belong to Me
Where I Belong2014DuitsWhere I Belong
You Belong to Me: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!