Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

RATATOUILLE (2007) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2007

Ratatouille

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 35.549

Ratatouille

HD
Ratatouille gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 392417 stemmen
Engels · 2007 ( US ) · +1 · Animatie, Komedie, Familie · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ratatouille"?

Ratatouille online kijken - Remy is een rat sympathieke ook droomt ervan om een grote Franse chef-kok, ondanks zijn familie oppositie en conflict duidelijk als een rat in een baan die hij haat knaagdieren. Toen het noodlot plaatst Remy in de riolen van Parijs, waar zijn situatie niet beter zou kunnen worden als het wordt gevonden net onder een restaurant beroemd gemaakt door Auguste Gusteau, een ster van de nouvelle cuisine. Ondanks de schijnbare gevaren van het zijn een onwaarschijnlijke in de keuken van een fijn Frans restaurant, Remy's passie voor koken bochten op zijn kop de culinaire wereld van Parijs in een opwindend en spannend avontuur. U kunt Ratatouille kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ratatouille (2007)

Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, Brian Dennehy, Peter Sohn, Peter O'Toole, Brad Garrett, Janeane Garofalo, Will Arnett, Julius Callahan, James Remar, John Ratzenberger, Teddy Newton, Tony Fucile, Jake Steinfeld en Brad Bird.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Brad Bird en Jan Pinkava.

+1 Alleen kinderen ouder dan 1 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Komedie, Familie

2007

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Ratatouille

Emily Cook, Brad Bird, Jan Pinkava, Bob Peterson, Kathy Greenberg en Jim Capobianco.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Animación.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ratatouille

Muziek gecomponeerd door Michael Giacchino.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ratatouille

Geproduceerd door John Lasseter, Andrew Stanton, Galyn Susman en Brad Lewis.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Buena Vista International, Buena Vista Home Entertainment, Gativideo, American Broadcasting Company (ABC), Saturn Enternainment, Buena Vista International Finland, Taramount Film, Nelonen, SBS6, Falcon, Buena Vista Pictures, Film1, Forum Cinemas, Columbia Pictures, Walt Disney Studios Home Entertainment, Buena Vista International (Australia), Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR), Walt Disney Company, The, Buena Vista Pictures Distribution en Disney Blu-ray.

FILM KIJKEN Ratatouille

Ratatouille streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ratatouille heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ratatouille (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film Ratatouille met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Brad Bird en Jan Pinkava. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 392417 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ratatouille: Your Friend the Rat2007EngelsRatatouille: Your Friend the Rat
Ratatouille: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!