Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SPIDER-MAN 3 (2007) - Film in Dutch

Online Kijken

films op tv

Film 2007

Spider-Man 3

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 27.583

Spider-Man 3

HD
Spider-Man 3 gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 314637 stemmen
Engels · 2007 ( US ) · +13 · Actie, Avonturen · 139 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Spider-Man 3"?

Spider-Man 3 online kijken - Derde aflevering van de avonturen van de jonge Peter Parker. Het lijkt erop dat zelfs Parker eindelijk heeft weten te balanceren tussen zijn toewijding aan MJ en zijn plichten als superheld. Maar plotseling, zijn pak wordt zwart en verwerft nieuwe bevoegdheden, maar ook getransformeerd, met donker en wraakzuchtige kant van zijn persoonlijkheid. Onder invloed van het pak, Peter wordt het een egoïstische die alleen maar zorgt voor zichzelf. Het heeft, want, geconfronteerd met een dilemma: aan zijn nieuwe bevoegdheden te genieten of om een sympathieke held blijven. Ondertussen, op het wordt bedreigd twee geduchte vijanden: Venom en Sandman. U kunt Spider-Man 3 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Spider-Man 3 (2007)

Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Rosemary Harris, J.K. Simmons, James Cromwell, Theresa Russell, Dylan Baker, Bill Nunn, Bruce Campbell, Elizabeth Banks, Ted Raimi en Perla Haney-Jardine.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sam Raimi.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen

2007

139 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Spider-Man 3

Alvin Sargent, Sam Raimi, Stan Lee, Steve Ditko en Ivan Raimi.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bill Pope.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Spider-Man 3

Muziek gecomponeerd door Christopher Young.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Marvel Studios, Columbia Pictures en Laura Ziskin Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Spider-Man 3

Geproduceerd door Grant Curtis, Avi Arad, Kevin Feige, Joseph M. Caracciolo, Laura Ziskin en Stan Lee.

FILMDISTRIBUTEURS in Dutch

Commerciële distributie door Buena Vista International, Columbia TriStar Films de Argentina, Buena Vista International Finland, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Filmverleih, Sony Pictures Home Entertainment, Sony Pictures Releasing Canada, American Broadcasting Company (ABC), Sony Pictures Releasing, Sony Pictures Entertainment, Columbia Pictures, Sony Pictures International, fX Network, SBS6, LK-TEL en Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR).

FILM KIJKEN Spider-Man 3

Spider-Man 3 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Spider-Man 3 heeft een geschatte lengte van 139 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Dutch of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Spider-Man 3 (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film Spider-Man 3 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sam Raimi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 314637 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Avenging Spider-Man2015EngelsThe Avenging Spider-Man
The Sensational Spider-Man2015PoolsThe Sensational Spider-Man
Forming the Foundation [Spider-Man and the Future Foundation]2014EngelsForming the Foundation [Spider-Man and the Future Foundation]
Spider Man: Lost Cause2014EngelsSpider Man: Lost Cause
The Amazing Spider-Man 22014EngelsThe Amazing Spider-Man 2
Spider-Man 3: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!