FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE WAILER (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

The Wailer

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 826

The Wailer

HD
The Wailer gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · +16 · Horror · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Wailer"?

The Wailer online kijken - Op zijn weg naar Mexico, zijn zes studenten gevangen in een kleine stad waar jaren voor een tragedie plaatsgevonden. Studenten vinden accommodatie in een kleine hut waar onverklaarbare dingen beginnen te gebeuren's nachts ; de schreeuw van een vrouw die door het hele huis en de angst voor wat ze de overblijfselen opgesloten in het huis zou kunnen vinden gehoord. Snel ontdekken de waarheid achter de legende van La Llorona. U kunt The Wailer kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Wailer (2006)

Cast: Vanessa Rice, John Patrick Jordan, Hugo Medina, Brenda Mejia, Eltony Williams, Nicole Danielle, Monique Barajas, Frankie G., Joselyn Gallegos en Emilio Roso.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Andrés Navia.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2006

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Wailer

Rafy Rivera en Al Bravo.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Curtis Petersen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Wailer

Muziek gecomponeerd door Richard John Baker.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Laguna Productions, Coproducción EEUU-México; 3Art Films en Skyline Films.

FILM KIJKEN The Wailer

The Wailer on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Wailer heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Wailer (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film The Wailer met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Andrés Navia. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Wailer 22007EngelsThe Wailer 2

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!