FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE VETERAN (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

The Veteran

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

The Veteran

HD
The Veteran gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 480 stemmen
Engels · 2006 ( US-CA ) · AL · Drama, Oorlog · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Veteran"?

The Veteran online kijken - Ray Watson keert terug naar Vietnam dertig jaar na de val van Saigon. In zijn jeugd als een Marine Corps sergeant, genoten van de genoegens en verdroeg de verschrikkingen van Vietnam in dezelfde mate, maar nu uitgegroeid tot een respectabele minister met grote politieke ambities, moet de spoken uit het verleden te vergeten. Echter, de ontmoeting met een collega die dood geloofde, en de onvermijdelijke herinneringen aan de gruwelijke gebeurtenissen die dertig jaar geleden heeft plaatsgevonden, zult u begrijpen dat deze geesten niet nooit verlaten. U kunt The Veteran kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Veteran (2006)

Cast: Ally Sheedy, Bobby Hosea, Michael Ironside, Colin Glazer, Sean Baek, Jim Codrington, Donald Burda, Pablo Espinosa, Austin Farwell, Joseph Griffin, Kenny Johnson, Daniel Kash, Martin Kove, Jim Morse, Casper Van Dien en Jaimz Woolvett.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sidney J. Furie.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Oorlog

2006

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER The Veteran

J. Stephen Maunder en John Flock.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

David Mitchell en Curtis Petersen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Veteran

Muziek gecomponeerd door Eric Cadesky en Nick Dyer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Canadian Film or Video Production Tax Credit (CPTC) en Peace Arch Entertainment Group.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Veteran

Geproduceerd door Curtis Petersen.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Acteurs Auteurs Associés (AAA), Paradiso Home Entertainment, CN Entertainment, M.I.B., Anchor Bay Entertainment, Front Row Filmed Entertainment en SP Films.

FILM KIJKEN The Veteran

The Veteran on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Veteran heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Veteran (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film The Veteran met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sidney J. Furie. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 480 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Veteran2011EngelsThe Veteran
Spirit Warriors: A Legacy of the Navajo Veteran2008EngelsSpirit Warriors: A Legacy of the Navajo Veteran
The Veteran: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!