Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TAARE ZAMEEN PAR (2007) - Film in Dutch

Online Kijken

films op tv

Film 2007

Taare Zameen Par

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 19.890

Taare Zameen Par

HD
Taare Zameen Par gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 69195 stemmen
Hindi · 2007 ( IN ) · +16 · Drama, Familie · 165 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Taare Zameen Par"?

Taare Zameen Par online kijken - Awashi Ishaan is een 8 -jarige wiens wereld is vol van wonderen die niemand anders lijkt te waarderen: kleuren, vissen, honden en vliegers zijn gewoon niet zo belangrijk in het leven van volwassenen, die meer geïnteresseerd zijn in zaken als huiswerk lijken, notities of reiniging. E Ishaan kan niet schijnen om iets te doen midden in de klas. Wanneer de problemen veroorzaakt overtreffen hun ouders, zijn toegelaten tot een school om hem te straffen. Dingen niet verbeteren in de nieuwe school, waar Ishaan heeft ook te accepteren weg van hun ouders. Tot op een dag, de nieuwe tekenleraar, Ram Shankar Nikumbh, betreedt het toneel en is geïnteresseerd in de kleine Ishaan. U kunt Taare Zameen Par kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Taare Zameen Par (2007)

Cast: Darsheel Safary, Aamir Khan, Tanay Chheda, Sachet Engineer, Tisca Chopra, Vipin Sharma, Ayaan, Abhishek Bachchan, Megha Bengali, Bugs Bhargava, Alorika Chatterjee, Gurkirtan Chauhan, Sanjay Dadich, Madhav Datt, Aniket Engineer en Krishn Gopinath.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aamir Khan en Amole Gupte.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2007

165 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Taare Zameen Par

Amole Gupte.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Satyajit Pande.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Taare Zameen Par

Muziek gecomponeerd door Ehsaan Noorani, Loy Mendonsa en Shankar Mahadevan.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door PVR Pictures en Aamir Khan Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Taare Zameen Par

Geproduceerd door Sanjeev K. Bijli, Kiran Rao, Manoj Shroff, Aamir Khan, B. Shrinivas Rao, Sunitha Ram en Ajay Bijli.

FILMDISTRIBUTEURS in Dutch

Commerciële distributie door UTV Motion Pictures en Walt Disney Studios Home Entertainment.

FILM KIJKEN Taare Zameen Par

Taare Zameen Par streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Taare Zameen Par heeft een geschatte lengte van 165 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Dutch of in Hindi in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Taare Zameen Par (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film Taare Zameen Par met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aamir Khan en Amole Gupte. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 69195 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
L'annexion de l'Occitanie par Groland (Journal du Fifigrot 2014)2014FransL'annexion de l'Occitanie par Groland (Journal du Fifigrot 2014)
La parade du président Salengro à Toulouse pour célébrer l'annexion de l'Occitanie par Groland2014FransLa parade du président Salengro à Toulouse pour célébrer l'annexion de l'Occitanie par Groland
Sergey Khachatryan et l'Orchestre de Paris dirigés par Gianandrea Noseda2014FransSergey Khachatryan et l'Orchestre de Paris dirigés par Gianandrea Noseda
Sergey Khachatryan et l'Orchestre de Paris dirigés par Gianandrea Noseda à la Salle Pleyel2014FransSergey Khachatryan et l'Orchestre de Paris dirigés par Gianandrea Noseda à la Salle Pleyel
Kick-Ass 22013EngelsKick-Ass 2
Taare Zameen Par: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!