FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

STEP UP. BAILANDO (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Step Up. Bailando

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 812

Step Up. Bailando

HD
Step Up. Bailando gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · +16 · Drama, Romantische, Musical · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Step Up. Bailando"?

Step Up. Bailando online kijken - Tyler Gage is opgegroeid en woonde zijn hele leven in de gevaarlijkste buurten van de stad Baltimore en weet dat het onwaarschijnlijk dat ooit uit daar. Op een dag, na een borstel met de wet, Tyler is veroordeeld tot een taakstraf uit te voeren op de Maryland School of the Arts. Daar ontmoet hij Nora, een sexy danseres die is wanhopig op zoek naar iemand die haar partner, laag per incident, vervangen voordat de allerbelangrijkste Senior Showcase school. Spioneren Tyler's beweegt, kan Nora niet helpen opmerken dat een natuurlijke rauwe talent heeft. Tyler besluit te riskeren, maar als ze beginnen te trainen, de spanning tussen hen en hun oorsprong in tegenstelling maken verbranding. Het enige dat Tyler vacuüm verdeelt zijn uw dromen te krijgen van de straat, en het enige dat in de mooie toekomst van Nora is de Senior Exhibition. Nu, met zo veel op het spel, Tyler zal slechts een prestatie om te bewijzen aan Nora hebben, en zichzelf, die beter dan je ooit gedacht kan oplopen tot een leven .. U kunt Step Up. Bailando kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Step Up. Bailando (2006)

Cast: Channing Tatum, Jenna Dewan, Rachel Griffiths, Mario, Drew Sidora, Heavy D, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington, Josh Henderson en Deirdre Lovejoy.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Anne Fletcher.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische, Musical

2006

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Step Up. Bailando

Melissa Rosenberg en Duane Adler.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Michael Seresin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Step Up. Bailando

Muziek gecomponeerd door Aaron Zigman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Summit Entertainment, Offspring Entertainment en Touchstone Pictures.

FILM KIJKEN Step Up. Bailando

Step Up. Bailando on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Step Up. Bailando heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Step Up. Bailando (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Step Up. Bailando met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Anne Fletcher. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Step Up2006EngelsStep Up
Girl's Step2015JapanseGirl's Step
A Fine Step2014EngelsA Fine Step
A Single Step2014EngelsA Single Step
One Step Behind2014EngelsOne Step Behind

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!