FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SIN MIEDO (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Sin miedo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Sin miedo

HD
Sin miedo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Chinees · 2006 ( CN ) · AL · Actie · 104 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sin miedo"?

Sin miedo online kijken - China in het eerste decennium van de twintigste eeuw. Het land kampt met corruptie en buitenlandse invasie. Huo Yuanjia is een legendarische martial arts meester. Diep vernederd door de dood van zijn vader in een openbare duel, de jonge man besluit om de beste vechter te worden. Maar al snel verloor twee van hun dierbaren, vanwege hun ongelooflijke vaardigheden als ze doden zijn familie naar wraak. Gek van verdriet en schaamte, ongeacht Huo Yuanjia ontvlucht dood noch leven. U kunt Sin miedo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sin miedo (2006)

Cast: Jet Li, Betty Sun, Nathan Jones, Shidô Nakamura, Collin Chou, Yong Dong, Jean Claude Leuyer, Hee Ching Paw, Anthony De Longis en Masato Harada.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ronny Yu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2006

104 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
SCREENWRITER Sin miedo

Christine To en Chris Chow.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hang-Sang Poon.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sin miedo

Muziek gecomponeerd door Shigeru Umebayashi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hero China International, Wide River Investments, Coproducción China-Hong Kong-USA; Rogue Pictures, Beijing Film Studio en China Film Group.

FILM KIJKEN Sin miedo

Sin miedo on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sin miedo heeft een geschatte lengte van 104 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Chinees in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sin miedo (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Sin miedo met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ronny Yu. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Aballay, el hombre sin miedo2010SpaansAballay, el hombre sin miedo
Viure sense por2005CatalaansViure sense por
Daredevil2003EngelsDaredevil
Blue Juice1995EngelsBlue Juice
Fearless1993JapanseFearless

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!