Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SECUESTRADOS (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Secuestrados

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.241

Secuestrados

HD
Secuestrados gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4408 stemmen
Spaans · 2010 ( ES ) · +13 · Horror · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Secuestrados"?

Secuestrados online kijken - Jaime, Marta en hun dochter Isa zijn net verhuisd naar hun nieuwe huis in een dure woonwijk van de voorsteden. Als ze zich voorbereiden op hun eerste nacht in het nieuwe huis te vieren, een band van drie gemaskerde mannen met geweld breekt in om zo veel geld te krijgen als mogelijk en niet de zorg die horror zaaien in zijn kielzog. U kunt Secuestrados kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Secuestrados (2010)

Cast: Fernando Cayo, Manuela Vellés, Ana Wagener, Guillermo Barrientos, Dritan Biba, Martijn Kuiper, Xoel Yáñez, Luis Iglesia, Pepo Suevos, Eduardo Torroja, César Díaz, Candela Fernández en Eduardo Gómez Bassi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manuel Ángle Vivas.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2010

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Secuestrados

Javier García en Miguel Ángel Vivas.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pedro J. Márquez.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Secuestrados

Muziek gecomponeerd door Sergio Moure.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Vaca Films, La Fabrique 2, Blur Producciones, DRAX audio, Instituto de la Cinematografía en de las Artes Audiovisuales (ICAA), Media, Televisión de Galicia (TVG) S.A. en Xunta de Galicia.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Secuestrados

Geproduceerd door Rafael Endeiza, Mario Forniés, Vérane Frédiani, Emma Lustres, Esperanza Moreno, Borja Pena en Franck Ribière.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Filmax International, IFC Films, IFC Midnight, King Record Co., La Fabrique 2, EDKO Film, Umbrella Entertainment en Vertice Cine.

FILM KIJKEN Secuestrados

Secuestrados streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Secuestrados heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Secuestrados (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Secuestrados met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manuel Ángle Vivas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4408 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Match.Dead2009EngelsMatch.Dead
Held for Ransom2000EngelsHeld for Ransom
Secuestrados: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!