Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

3 TAGE IN QUIBERON (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

3 Tage in Quiberon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 514

3 Tage in Quiberon

HD
3 Tage in Quiberon gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1140 stemmen
Duits · 2018 ( DE-AT-FR-BE ) · +13 · Biografische · 115 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "3 Tage in Quiberon"?

3 Tage in Quiberon online kijken - 1981: Een jaar voor haar dood trekt de beroemde actrice Romy Schneider zich terug in een kuuroord in het Bretonse Quiberon. Ze wordt bezocht door haar goede vriendin Hilde, die haar de steun komt bieden die ze nodig heeft om haar eigen demonen te bestrijden. Maar het is meer dan alleen het weerzien van twee oude vriendinnen. Wanneer twee journalisten van de STERN arriveren om een interview af te nemen, probeert Hilde haar vriendin te beschermen tegen hun indringende ondervragingstactiek. Drie dagen en nachten lang varieert de interactie tussen het kwartet van gevoeligheid tot brutale manipulatie, een emotionele achtbaanrit, aan het eind waarvan Romy kwetsbaarder lijkt dan ooit. Maar misschien heeft ze haar levenslust hervonden en de innerlijke kracht om door te gaan. U kunt 3 Tage in Quiberon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 3 Tage in Quiberon (2018)

Cast: Marie Bäumer, Denis Lavant, Birgit Minichmayr, Charly Hübner, Robert Gwisdek, Yann Grouhel, Christopher Buchholz, Vicky Krieps, Vincent Furic, Loïc Baylacq en Kalle Schmitz.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Emily Atef.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische

2018

115 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland, Oostenrijk Oostenrijk, Frankrijk Frankrijk, België België

Ads
SCREENWRITER 3 Tage in Quiberon

Emily Atef.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Thomas W. Kiennast.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 3 Tage in Quiberon

Muziek gecomponeerd door Christoph Kaiser en Julian Maas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Beauftragter der Bundesregierung für Angelegenheiten der Kultur und der Medien (BKM), Departures Film, Tita Productions, Rohfilm Factory GmbH, Dor Film Produktionsgesellschaft, Österreichischer Rundfunk (ORF), Norddeutscher Rundfunk (NDR), ARTE, Sophie Du.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ 3 Tage in Quiberon

Geproduceerd door Danny Krausz, Kurt Stocker, Alice Ormières, Undine Filter, Sophie Dulac, Michel Zana, Thomas Král, Karsten Stöter en Fred Premel.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Beta Film, 20th Century Fox, Sophie Dulac Distribution, Hoanzl, Prokino Filmverleih, EuroVideo, Filmladen, Galeries Distribution en Contact Film.

FILM KIJKEN 3 Tage in Quiberon

3 Tage in Quiberon streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 3 Tage in Quiberon heeft een geschatte lengte van 115 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

3 Tage in Quiberon (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film 3 Tage in Quiberon met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Emily Atef. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1140 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
7 Tage im September2014Duits7 Tage im September
Fünf Tage in New York - Gay Pride am Hudson2014DuitsFünf Tage in New York - Gay Pride am Hudson
3096 Tage2013Engels3096 Tage
4 Tage im Mai2011Russisch4 Tage im Mai
Tage Die Bleiben2011DuitsTage Die Bleiben
3 Tage in Quiberon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!