Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DIE BLUMEN VON GESTERN (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Die Blumen von gestern

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 532

Die Blumen von gestern

HD
Die Blumen von gestern gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 735 stemmen
Duits · 2017 ( AT-DE-FR ) · +13 · Drama · 125 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Die Blumen von gestern"?

Die Blumen von gestern online kijken - Een zeer romantische komedie op de rand van de afgrond: midden in de diepste levenscrisis krijgt de Holocaust-onderzoeker Toto een assistente toegewezen voor de voorbereiding van het congres - Zazie, van Joodse afkomst en met een uitgesproken Teuto-fobie. De stergast van het congres, een beroemde actrice, trekt plotseling de belofte in en tussen Totos en Zazie's biografieën ontstaan bizarre verbanden. U kunt Die Blumen von gestern kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Die Blumen von gestern (2017)

Cast: Lars Eidinger, Adèle Haenel, Jan Josef Liefers, Hannah Herzsprung, Sigrid Marquardt, Djenabuh Jalloh, Rolf Hoppe, Bibiane Zeller, Gerdy Zint en Cornelius Schwalm.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Chris Kraus.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2017

125 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Oostenrijk Oostenrijk, Duitsland Duitsland, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Die Blumen von gestern

Chris Kraus.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sonja Rom.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Die Blumen von gestern

Muziek gecomponeerd door Annette Focks.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door ARD Degeto Film, Four Minutes Filmproduktion, Dor Film Produktionsgesellschaft, Bayerischer Rundfunk (BR), Dor Film-West Produktionsgesellschaft, Hessischer Rundfunk (HR), Südwestrundfunk (SWR), Medienboard Berlin-Brandenburg, Filmförderung Baden-Württemb.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Die Blumen von gestern

Geproduceerd door Danny Krausz, Philip Evenkamp, Kurt Stocker, Gerd Huber, Kathrin Lemme en Chris Kraus.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Filmladen, Piffl Medien, good movies! en Kino Films.

FILM KIJKEN Die Blumen von gestern

Die Blumen von gestern streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Die Blumen von gestern heeft een geschatte lengte van 125 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Die Blumen von gestern (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Die Blumen von gestern met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Chris Kraus. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 735 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Die Klasse von '99 - Schule war gestern, Leben ist jetzt2003DuitsDie Klasse von '99 - Schule war gestern, Leben ist jetzt
Auf eigenen Schwingen: Die Visionen des Sir Hubert von Herkomer2014DuitsAuf eigenen Schwingen: Die Visionen des Sir Hubert von Herkomer
Die Geschichte von Pjoter2014DuitsDie Geschichte von Pjoter
Die Toten von Hameln2014DuitsDie Toten von Hameln
Von der Elbe an die Adria - Eine sagenhafte Reise mit der Tante JU2014DuitsVon der Elbe an die Adria - Eine sagenhafte Reise mit der Tante JU
Die Blumen von gestern: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!