FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SALVAGE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Salvage

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 808

Salvage

HD
Salvage gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1946 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · AL · Horror, Thriller · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Salvage"?

Salvage online kijken - De universiteit Claire Parker gaat naar het busje van een vreemdeling, een ochtend, naar huis terug te keren na het verlaten van zijn baan bij een benzinestation. Binnenkort voelt dat je een fout hebt gemaakt, en dat is in de handen van een psychopathische moordenaar. Toen het meisje denkt dat hij thuis kwam, veilig voor gevaar, de vreemdeling aanvallen op een gruwelijke wijze te vermoorden. De volgende ochtend, Claire wakker in zijn bed gezond en geluid, en gaat ervan uit dat wat er gebeurd is afgelopen nacht was een nachtmerrie. Maar in de vroege ochtend is precies hetzelfde, opnieuw en opnieuw. Claire is gevallen in een verschrikkelijke lus bestaat voor onbepaalde tijd te doen herleven zijn eigen moord. Gevangen in een eindeloze nachtmerrie, zal hebben om de cyclus te doorbreken en de wederopbouw van de werkelijkheid als je wilt een vurige dood te ontsnappen ... U kunt Salvage kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Salvage (2006)

Cast: Lauren Currie Lewis, Chris Ferry, Cody Darbe, Maureen Olander, John P. Miller, Jessica DeLong, Sam Dahler, John Briley, Joseph M. Colombo, Adam Morris, Maureen Wagner, Georgine A. Timko, Rodney Hupp, Brandon H. Chapman, Jeff Crook en Matt Barr.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jeff Crook en Josh Crook.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2006

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Salvage

Josh Crook en Jeff Crook.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

John Ashmore.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Salvage

Muziek gecomponeerd door Evan Wilson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Crook Brothers Productions, Seventh Level, The en Off Hollywood Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Salvage

Geproduceerd door Chris Ferry, Drew Oppelt, John Ashmore, Jeff Crook, Ricardo Sean Thompson, Rob Hammer, Mark L. Pederson, Aldey Sanchez, Josh Crook en John P. Miller.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Echo Bridge Home Entertainment, Madman Entertainment, Allarco Entertainment, Platina Filmes, Elephant Films, Cinemavault, Stardis Pictures en One Movie.

FILM KIJKEN Salvage

Salvage on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Salvage heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Salvage (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Salvage met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jeff Crook en Josh Crook. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1946 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kevin's Supersized salvage2014EngelsKevin's Supersized salvage
Salvage2009EngelsSalvage
Blood Salvage1990EngelsBlood Salvage
Alfred Hitchcock presents: Salvage1955EngelsAlfred Hitchcock presents: Salvage
Salvage Dream2010EngelsSalvage Dream
Salvage: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!