FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

RAMMSTEIN: VÖLKERBALL (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Rammstein: Völkerball

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Rammstein: Völkerball

HD
Rammstein: Völkerball gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Duits · 2006 ( DE ) · AL · Documentaire · 102 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rammstein: Völkerball"?

Rammstein: Völkerball online kijken - Völkerball is de derde DVD van Duitse industriële muziek band Rammstein. Het wordt live opgenomen tijdens de vele concerten in 2004 en 2005. Het woord Völkerball is een woordspeling in het Duits: het kan verwijzen naar het spel van dodgeball of kan betekenen dansende mensen, verwijzend naar het feit dat de concerten die deel uitmaken van de disc werd opgenomen in verschillende landen. U kunt Rammstein: Völkerball kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rammstein: Völkerball (2006)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hamish Hamilton en Emanuel Fialik.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2006

102 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Pilgrim Management en Coproducción Alemania-Reino Unido; Done and Dusted.

FILM KIJKEN Rammstein: Völkerball

Rammstein: Völkerball on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rammstein: Völkerball heeft een geschatte lengte van 102 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Duits in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rammstein: Völkerball (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Rammstein: Völkerball met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hamish Hamilton en Emanuel Fialik. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!