FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PUNK LOVE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Punk Love

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Punk Love

HD
Punk Love gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 355 stemmen
Engels · 2006 ( IT-US ) · AL · Drama · 102 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Punk Love"?

Punk Love online kijken - Gelegen in de buurt in regenachtige Oregon en Washington, Punk Liefde is het trieste verhaal van twee geliefden op zoek naar die ongrijpbare Hollywood Ending de geschiedenis van uw dromen. Sarah is een verloren 15-jarige gevangen in een liefdeloos huis in een groezelige stadje. Als hij voldoet aan Spike, zal een visioen van een nieuw leven te ontwerpen voor zichzelf. Verliefdheid, Sarah en Spike voer een spel van de criminaliteit en de kleine oplichting, zowel om zichzelf en hun verslaving aan drugs te ondersteunen. Spike, als Chad Lindberg, geeft een uitstekende prestatie als een man - kind, wiens liefde kent geen grenzen, zelfs als die beperkingen moeten worden opgelegd. Emma Bing, als Sarah, is pijnlijk kwetsbaar als tiener wanhopig om in leven een sprankje hoop houden op een beter leven, waarin ze droomt. Onvoorwaardelijke liefde .. Op het einde, zowel Spike en Sarah hebben alleen elkaar, een eeuwige liefde met elkaar als een middel om te overleven tegen alle verwachtingen in, een liefde die niet kan worden gescheurd. U kunt Punk Love kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Punk Love (2006)

Cast: Chad Lindberg, Emma Bing, Max Perlich, Robert Blanche, Craig Richards, Ayanna Berkshire, Christopher Blake, Don Burns, Jim Caputo, J.W. Crawford, Sherilyn Lawson, Mad Martian, Victor Morris, Susan Spencer, Richard Topping en Todd A. Robinson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nick Lyon.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

102 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië, US US

Ads
SCREENWRITER Punk Love

Nick Lyon.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

René Richter.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Punk Love

Muziek gecomponeerd door Miles Mosley.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Blondie Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Punk Love

Geproduceerd door Aleksander Zobec, Luca Callori, Egidio Veronesi en Nick Lyon.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Edel Media & Entertainment en Videorama.

FILM KIJKEN Punk Love

Punk Love on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Punk Love heeft een geschatte lengte van 102 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Punk Love (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Punk Love met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Italië en US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nick Lyon. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 355 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Last Fast Ride: The Life, Love and Death of a Punk Goddess2011EngelsLast Fast Ride: The Life, Love and Death of a Punk Goddess
What About Love2016EngelsWhat About Love
100 Days of Love2015malayalam100 Days of Love
17 Things I Love About You2015Engels17 Things I Love About You
30-Love2015Engels30-Love
Punk Love: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!