FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PLAYED (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Played

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Played

HD
Played gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1219 stemmen
Engels · 2006 ( GB ) · +16 · Thriller, Crimnal · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Played"?

Played online kijken - Te hebben doorgebracht in de gevangenis een lange tijd voor een overval die hij niet beging, Ray Burns, een stoere huurling, is weer vrij. Bereid om rekeningen met echte personages diefstal vestigen, moet een rol gaan spelen voor de laatste keer te proberen om hun vijanden te doden. Ray moet zijn wetgeving in de lagere sociale milieus van Londen misdaad op te leggen als je niet wilt toestaan dat het vies om hem te spelen, zelfs als dat betekent gevaar voor eigen leven. De tijd van de afrekening is aangebroken. U kunt Played kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Played (2006)

Cast: Val Kilmer, Gabriel Byrne, Vinnie Jones, Anthony LaPaglia, Bruno Kirby, Mick Rossi, Nick Simunek, Caspar von Winterfeldt, Patsy Kensit, Trevor Nugent, Sean Power, George Berg, Joanne Whalley, Imran Ahktar, Nigel Mead en Sile Bermingham.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sean Stanek.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller, Crimnal

2006

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Played

Sean Stanek en Mick Rossi.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sean Stanek en Michael Pavlisan.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Played

Muziek gecomponeerd door Danny Saber.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Attica Films Ltd., Remarkable Films en Film and Music Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Played

Geproduceerd door Nigel Mead, Simon Tobias, Caspar von Winterfeldt, Mick Rossi, David Brin, Nick Simunek, Lenny Bitondo en John Daly.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Storm Entertainment, Emerald, Galileo Medien AG, IPA Asia Pacific, Lions Gate Films, Celebration Pictures, Lionsgate, Acteurs Auteurs Associés (AAA) en Film and Music Entertainment.

FILM KIJKEN Played

Played on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Played heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Played (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Played met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sean Stanek. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1219 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Once the Music Played2015EngelsOnce the Music Played
Led Zeppelin Played Here2014EngelsLed Zeppelin Played Here
The Girl Who Played with the Dead2014EngelsThe Girl Who Played with the Dead
The Greatest Game Ever Played2005EngelsThe Greatest Game Ever Played
Getting Played2005EngelsGetting Played
Played: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!