FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PEULLAI, DAEDI (FLY, DADDY, FLY) (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly)

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly)

HD
Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Koreaans · 2006 ( KR ) · +16 · Drama · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly)"?

Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) online kijken - Chang Ka Pil, een man van in de jaren '40, die een normaal leven leidt met zijn mooie vrouw en dochter, 17, wordt geconfronteerd met een kruispunt toen zijn dochter wordt aangevallen door een groep jongens van een school van het boksen voor kinderen van invloedrijke families met geld, dus je zal niet de steun van schoolleiders, of de politie. Om te bewijzen dat hij geen lafaard en zou alles doen voor zijn familie, besluit om wraak te nemen en het in elkaar slaan van de pestkop haar dochter. Om dit te bereiken, vraagt Go Seung Suk, opstandige middelbare school student met een talent voor het worstelen, train hem ... Gebaseerd op de gelijknamige roman van de Japanse auteur Kazuki Kaneshiro. U kunt Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) (2006)

Cast: Lee Jun Ki, Lee Moon-sik, Nam Hyun Joon, Lee Yeon Soo, Kim So Eun, Lee Jae Yong, Jo Seong Ha, Woo Hyeon en Ahn Nae Sang.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Choi Jong-tae.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly)

Jong-tae Choi en Jeong-gu Shin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ju-young Choi.

FILM KIJKEN Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly)

Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Peullai, daedi (Fly, Daddy, Fly) met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Choi Jong-tae. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Beyond the Summit: Learning to Fly2015SpaansBeyond the Summit: Learning to Fly
The Fly2015EngelsThe Fly
The Sac Fly2015EngelsThe Sac Fly
The Will to Fly2015EngelsThe Will to Fly
Vegas Fly Trap2015EngelsVegas Fly Trap

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!