FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PÉREZ, EL RATONCITO DE TUS SUEÑOS (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Pérez, el ratoncito de tus sueños

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Pérez, el ratoncito de tus sueños

HD
Pérez, el ratoncito de tus sueños gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2006 ( AR ) · AL · Animatie, Komedie · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pérez, el ratoncito de tus sueños"?

Pérez, el ratoncito de tus sueños online kijken - Lucy woont met haar ouders in een rustige buurt. De avond dat ze verloor haar eerste tand, heeft de tandenfee niet om de munt te verlaten. Lucia geeft en voelt dat er iets ergs is gebeurd met Perez. Radeloos, vertelt ze haar vader haar vermoedens, maar hij betaalt geen aandacht. Dus, gaat op een zoektocht van Perez, bijgestaan door haar neef Ramiro. Ze ontdekken al snel dat de tandenfee leven in een boot die een perfect georganiseerde fabriek waar duizenden muizen die kralen met tanden te maken verzameld van kinderen leven heeft. Onderweg ontmoeten ze Pipo, niet al te betrouwbaar persoon die zal proberen om de kinderen voor de gek. Pipo is Morientes neef, wie is de partner en vriend van de tandenfee. Dit is een ambitieuze jonge bedrieger maakt kinderen geloven dat het hun bondgenoot, maar zijn werkelijke bedoeling is om de Tooth Fairy midden te krijgen en te houden zijn imperium van parels. U kunt Pérez, el ratoncito de tus sueños kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pérez, el ratoncito de tus sueños (2006)

Cast: Animación, Delfina Varni, Fabián Mazzei, Ana María Orozco, Joe Rígoli, Diego Gentile, Ana María Nazar, Enrique Porcellana en Fernando Bodria.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Juan Pablo Buscarini.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Komedie

2006

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Pérez, el ratoncito de tus sueños

Enrique Cortés.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Animation.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Pérez, el ratoncito de tus sueños

Muziek gecomponeerd door Daniel Goldberg.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Patagonik Film Group, Coproducción España-Argentina; Filmax Animation en Castelao Productions.

FILM KIJKEN Pérez, el ratoncito de tus sueños

Pérez, el ratoncito de tus sueños on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pérez, el ratoncito de tus sueños heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pérez, el ratoncito de tus sueños (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Pérez, el ratoncito de tus sueños met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Juan Pablo Buscarini. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Pérez, el ratoncito de tus sueños 22008SpaansPérez, el ratoncito de tus sueños 2 (El ratón Pérez 2)
El ratón Pérez2006SpaansEl ratón Pérez
You Will Meet a Tall Dark Stranger2010EngelsYou Will Meet a Tall Dark Stranger
She's Out of My League2010EngelsShe's Out of My League
La maison du bonheur2006FransLa maison du bonheur

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!