FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PASAJES (1996) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1996

Pasajes

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 847

Pasajes

HD
Pasajes gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 50 stemmen
Spaans · 1996 ( ES ) · +16 · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pasajes"?

Pasajes online kijken - Gabi is een jong marginaal, een kleine dief die in een bende blijft, altijd ontwijken de politie. In zijn wereld, Gabi beheert de leiding te nemen, die zeggenschap hebben over zijn vrienden zeldzaam. Maar Carmina Gabi vindt een werkloze alcoholist, en besluit om de dame van zijn dromen, iemand om de lacunes in hun bestaan zinloos te vullen en zorgen voor warmte, beschutting, een gevoel van verbondenheid in dit leven te maken. Gabi maakt minnaar, medeplichtige, en soms moeder. U kunt Pasajes kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 1996. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pasajes (1996)

Cast: Najwa Nimri, Alfredo Villa, Ion Gabella, Charo López, Carla Calparsoro, Kandido Uranga, Arsenio Luna, Aldo Sambrell, Vidal Fernández, Paloma López Tapia, Mariví Bilbao, Ignacio Carreño, Natalia Guijarro, Ana María Gutil en Ismael Martínez.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniel Calparsoro.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1996

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Pasajes

Daniel Calparsoro.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kiko de la Rica.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Pasajes

Muziek gecomponeerd door Alberto Iglesias.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door El Deseo.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Pasajes

Geproduceerd door Agustín Almodóvar.

FILM KIJKEN Pasajes

Pasajes on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pasajes heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pasajes (1996)
Ads

Samengevat, de compleet film Pasajes met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 1996, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniel Calparsoro. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 50 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Pasajes: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!