FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PÁRPADOS (2011) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2011

Párpados

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 617

Párpados

HD
Párpados gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 48 stemmen
Spaans · 2011 ( ES ) · +13 · Kort, Horror · 14 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Párpados"?

Párpados online kijken - Operaregisseur Elena premie Moorse, oogleden zou ons aan het denken over wat we echt terreur kunnen veroorzaken, zowel in fictie als in de echte wereld. Met verschillende knikt naar Filias van zijn auteur te filmen, Elena toont ons het dagelijks leven van zijn hoofdpersoon, Lazarus, -waarvan de naam nooit wordt onthuld in de tape die wordt verscheurd tussen waken en slapeloosheid, tussen de echte en de dromen. Met een start echt dramatische en verontrustende scène, oogleden dompelt ons in een duistere en spookachtige wereld waar je weet nooit wat te verwachten, totdat het te laat is om de greep op de werkelijkheid te ontsnappen, als er iets angstaanjagender dan hun eigen we zowel fictie als hypnotiseert onderwerpt alle fans van horror, klassiek en modern. U kunt Párpados kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2011. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Párpados (2011)

Cast: Amparo Luque , Juanka Campos, Fran Millán en José Luís Gutiérrez.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Elena Morisca.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Kort, Horror

2011

14 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Párpados

Elena Morisca en Alfonso Moreno.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gonzalo Bustos.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Párpados

Muziek gecomponeerd door Óliver Muñoz en Pablo Florido.

FILM KIJKEN Párpados

Párpados on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Párpados heeft een geschatte lengte van 14 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Párpados (2011)
Ads

Samengevat, de compleet film Párpados met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2011, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Elena Morisca. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 48 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Párpados azules2007SpaansPárpados azules

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!