FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EVEN EN ONEVEN (1978) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1978

Even en oneven

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.815

Pari e dispari

HD
Even en oneven gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4142 stemmen
Italiaans · 1978 ( IT ) · +16 · Komedie, Crimnal · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Even en oneven"?

Even en oneven online kijken - Als de wet niet in staat om de spelers en bookmakers Miami, die onder leiding van de Griekse Parapolis nemen is geweest, Admiraal O'Connor verklaart oorlog tegen gokken, waarbij Johnny Firpo als zijn beste wapen. Johnny heeft een halfbroer, Charlie, nu vrachtwagenchauffeur, maar oud -speler die werkte voor Parapolis. Zijn vader, Mike, kaartspeler overgelaten aan de jongens en hun moeders, maar niet voordat hij al zijn trucs Charlie spel geleerd. Johnny vraagt om hulp, maar hij kwam niet terug willen naar de planeet van het spel. Johnny bedriegt hem te zeggen dat Mike is blind en heeft een dure operatie, en wat een betere manier om geld te verdienen door het spel? Charlie leert Johnny kent de kneepjes van het spel en Puppa, een aantrekkelijke jonge man verliefd op Johnny beslist ook om te helpen vertellen Parapolis operaties. Zullen de broers band disarticulated clandestiene gokkers? U kunt Even en oneven kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 1978. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Even en oneven (1978)

Cast: Terence Hill, Marisa Laurito, Kim McKay, Bud Spencer, Jerry Lester, Woody Woodbury, Sal Borgese en Luciano Catenacci.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sergio Corbucci.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Crimnal

1978

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Even en oneven

Sergio Corbucci, Sabatino Ciuffini, Mario Amendola en Bruno Corbucci.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Luigi Kuveiller.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Even en oneven

Muziek gecomponeerd door Maurizio De Angelis en Guido De Angelis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Derby Cinematografica en Columbia Pictures Corporation.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Even en oneven

Geproduceerd door Vittorio Galiano.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Millennium Storm, Warner Bros., MV_Movies, Warner-Columbia Filmverleih, Jef Films International, Warner Home Video, Columbia Pictures, RCA/Columbia Pictures International Video, Five Star Entertainment, Dutch FilmWorks (DFW) en Columbia TriStar Home Video.

FILM KIJKEN Even en oneven

Even en oneven on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pari e dispari heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Italiaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Even en oneven (1978)
Ads

Samengevat, de compleet film Even en oneven met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Italië, en gepresenteerd in theaters in 1978, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sergio Corbucci. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4142 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Hana to hebi 2: Pari/Shizuko2005JapanseHana to hebi 2: Pari/Shizuko
Le pari1997FransLe pari
Ragazza alla pari1976ItaliaansRagazza alla pari
Pari e dispari: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!