FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

NEWS FROM HOME/NEWS FROM HOUSE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

News from Home/News from House

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

News from Home/News from House

HD
News from Home/News from House gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Hebreeuws · 2006 ( IL ) · AL · Documentaire · 99 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "News from Home/News from House"?

News from Home/News from House online kijken - Een huis verlaten door zijn Palestijnse eigenaar in de oorlog van 1948 ; de Israëlische regering vordering te zijn leeg. Het gebouw wordt verhuurd aan een Joodse immigranten uit Algerije in 1956. Het kopen van een professor van de universiteit in 1980 en besloot te verbouwen. Het gebouw, gelegen in West-Jeruzalem, is niet langer de microkosmos van 25 jaar: mensen hebben verspreid, hun gemeenschappelijke ruimte is uiteengevallen. Echter, het huis blijft een fysieke en emotionele centrum in het hart van het Israëlisch-Palestijnse conflict. De realiteit van cement is geworden herinneringen, hebben verhalen verspreid. Ze hebben een nieuwe identiteit, nieuwe diaspora verscheen. Met deze film, Amos Gitai trilogie die begon in 1980? Bayit? en bleef in 1998 met? een huis in Jeruzalem '. U kunt News from Home/News from House kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hebreeuws. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS News from Home/News from House (2006)

Cast: Documentary, Claire Cesari en Amos Gitai.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Amos Gitai.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2006

99 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Israël Israël

Ads
SCREENWRITER News from Home/News from House

Amos Gitai.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Haim Asias.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Agav Films en asociación con ARTE, Artemis, Agat Films, Sundance Channel, RAI3, RTBF, YLE, Hamon, The New Fund for Israeli Cinema, Second Channel, CNC.

FILM KIJKEN News from Home/News from House

News from Home/News from House on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film News from Home/News from House heeft een geschatte lengte van 99 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Hebreeuws in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

News from Home/News from House (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film News from Home/News from House met originele screenplay in Hebreeuws, geproduceerd in Israël, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Amos Gitai. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
News from Home/News from House2006EngelsNews from Home/News from House
News from Home1977FransNews from Home
A House Is Not a Home2015EngelsA House Is Not a Home
Dead News Report2015EngelsDead News Report
House Not Home2015EngelsHouse Not Home

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!