Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MAN FRIDAY (1975) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1975

Man Friday

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.071

Man Friday

HD
Man Friday gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 540 stemmen
Engels · 1975 ( GB ) · +16 · Drama, Avonturen · 115 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Man Friday"?

Man Friday online kijken - Het verhaal, de verteller is "vrijdag", is geïnspireerd door " Robinson Crusoe ", de beroemde roman van de Engels schrijver Daniel Defoe. Crusoe geeft de naam van " Friday" en neem het ook aan uw dienst als een dienaar. De dagen van eenzaamheid van Robinson Crusoe spelen hun laatste, toen een Indiase, enige overlevende van een tribale rite, wordt op het eiland. Als behorend tot radicaal verschillende culturen, alledaagse conflicten tussen hen zijn constant: Robinson beweert dat inderdaad vrijdag aangenomen hun gebruiken, maar in tegenstelling tot de inheemse kan niet willen dat hun afkomst vergeten. Echter, volledig van bewust dat op deze manier te overleven in de wereld van de vreemde blanke man, zal geen andere keuze dan om te handelen met sluwheid en ontmoet terwijl een van beide in uiterlijk, hun regels. U kunt Man Friday kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 1975. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Man Friday (1975)

Cast: Peter O'Toole, Richard Roundtree, Peter Cellier, Christopher Cabot, Joel Fluellen, Sam Seabrook en Stanley Bennett Clay.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jack Gold.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Avonturen

1975

115 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Man Friday

Daniel Defoe en Adrian Mitchell.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Álex Phillips Jr..

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Man Friday

Muziek gecomponeerd door Carl Davis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Incorporated Television Company (ITC), ABC Entertainment en Keep Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Man Friday

Geproduceerd door David Korda en Gerald Green.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door AVCO Embassy Pictures, Timeless Media Group, Channel 5 Video Distribution, Avid Home Video, Live Home Video, Yleisradio (YLE), Media Cooperation One (MC-One), American Broadcasting Company (ABC), Finnkino, Lions Gate Films Home Entertainment en AVCO Embassy.

FILM KIJKEN Man Friday

Man Friday streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Man Friday heeft een geschatte lengte van 115 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Man Friday (1975)
Ads

Samengevat, de compleet film Man Friday met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 1975, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jack Gold. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 540 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Walt Disney's Mickey Mouse: Mickey's Man Friday1935EngelsWalt Disney's Mickey Mouse: Mickey's Man Friday
Friday the 13th: No Man's Land2010EngelsFriday the 13th: No Man's Land
The Man Who Killed Don Quixote2016EngelsThe Man Who Killed Don Quixote
A Fighting Man2015EngelsA Fighting Man
A Man and a Woman2015EngelsA Man and a Woman
Man Friday: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!