FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LA PROFECÍA: OMEN 666 (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

La profecía: Omen 666

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

La profecía: Omen 666

HD
La profecía: Omen 666 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · +16 · Horror, Thriller · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "La profecía: Omen 666"?

La profecía: Omen 666 online kijken - Velen geloven dat de profetie uit het boek Openbaring, ook wel bekend als de Apocalyps, verhoogt de kaart van een verschrikkelijke toekomst? of presenteert fragmenten van de geschiedenis die zijn uitgekomen in onze tijd. De tekenen verkondigen, zijn overal om ons heen in de vorm van terreur aanslagen, extreme weersomstandigheden? de lijst gaat maar door. De passage specifiek wijst op de komst van de Antichrist, die is gemarkeerd met de nummerreeks 666: het merkteken van het beest Robert Thorn zich niet bewust is van dergelijke duistere profetieën. Thorn, een Amerikaanse diplomaat, heeft andere dingen in gedachten. Zijn vrouw, Kathryn, heeft doorstaan een moeilijke bevalling en weten nog niet dat haar pasgeboren zoon is dood. Het ziekenhuis priester, pater Spiletto, presenteert Thorn met een ander kind geboren die nacht, wiens moeder in het kraambed gestorven. Kathryn omarmt het kind als zijn eigen, draaien hem zoals elke moeder ; Thorn, lijkt te zijn, heeft de juiste beslissing genomen. De priester dwingt Thorn aan de zuigeling jongen als zijn eigen te nemen ; Kathryn zal nooit de waarheid kennen, en hun zoon, die ze de naam Damien, zal groeien als hen. Maar bepaalde gebeurtenissen, blijkbaar draaien rond Damien, die nu vijf jaar oud, zijn zeer verontrustend. De schrijnende incidenten vermenigvuldigen, wat aangeeft dat er iets ergs, vreselijk slecht over Damien. De profetie is duidelijk, de borden laten er geen twijfel over bestaan: de tijd is gekomen Armageddon .. U kunt La profecía: Omen 666 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS La profecía: Omen 666 (2006)

Cast: Seamus Davey-Fitzpatrick, Liev Schreiber, Julia Stiles, Mia Farrow, David Thewlis, Michael Gambon en Pete Postlethwaite.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door John Moore.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2006

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER La profecía: Omen 666

David Seltzer.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jonathan Sela.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK La profecía: Omen 666

Muziek gecomponeerd door Marco Beltrami.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door 20th Century Fox.

FILM KIJKEN La profecía: Omen 666

La profecía: Omen 666 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film La profecía: Omen 666 heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

La profecía: Omen 666 (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film La profecía: Omen 666 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van John Moore. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Omen2006EngelsThe Omen
666: 'The Omen' Revealed2000Engels666: 'The Omen' Revealed
The Omen Legacy2001EngelsThe Omen Legacy
Omen IV: The Awakening1991EngelsOmen IV: The Awakening
The Omen1976EngelsThe Omen

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!