FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LA PERRERA (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

La perrera

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 806

La perrera

HD
La perrera gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 230 stemmen
Spaans · 2006 ( AR-CA-UY-ES ) · AL · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "La perrera"?

La perrera online kijken - David, een jongen van 25, wordt hij gedwongen door zijn vader om zijn eigen huis te bouwen in een kleine spa, vlak bij de zee. Dit is het verhaal van de bouw van het huis en haar lotgevallen, en de tragikomische David strijd om te overleven in deze nieuwe wereld, een plaats waar er zijn bijna net zoveel honden als mannen, waar bijna geen vrouwen en waar dingen worden meer door vriendschap dan iets anders. U kunt La perrera kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS La perrera (2006)

Cast: Pablo Riera, Martín Adjemián, María Sofía Dabarca, Richard Vera, Adriana Barbosa, Mauro de los Santos, Federico Silva, Diego Richard Torbay, Gabriel Pellejero, Miguel Coitiño, Chino Carlitos, Inés Casella, Andrés Catau, Marcelo Cetrulo en Ramón Da Costa.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manolo Nieto.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië, Canada Canada, Uruguay Uruguay, Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER La perrera

Manolo Nieto.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Guillermo Nieto.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Wanda Visión S.A., Xerxes Indie Films, Rizoma Films en Ctrl Z Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ La perrera

Geproduceerd door Parviz Yazdani, Fernando Epstein, Manolo Nieto, Hernán Musaluppi en Natacha Cervi.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Tiger Releases, International Film Festival Rotterdam, Primer Plano Film Group, One Eyed Films, Filmmuseum Distributie, Nederlandse Programma Stichting (NPS) en Filmfreak Distributie.

FILM KIJKEN La perrera

La perrera on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film La perrera heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

La perrera (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film La perrera met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, Canada, Uruguay en Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manolo Nieto. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 230 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Dog Pound2010EngelsDog Pound
La perrera2008SpaansLa perrera
La perrera: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!