FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LA HAMACA PARAGUAYA (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

La hamaca paraguaya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

La hamaca paraguaya

HD
La hamaca paraguaya gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2006 ( PY ) · +16 · Drama · 72 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "La hamaca paraguaya"?

La hamaca paraguaya online kijken - 14 juni 1935. In een afgelegen plek in het land van Paraguay, Candida en Ramon, een ouder echtpaar van boeren, in afwachting van de terugkeer van haar zoon, die ging naar de voorkant naar de Chaco-oorlog te bestrijden. Ook in afwachting van de komst van de regen, de wind, de hitte verdwijnt, stopt de hond blaffen, en ten slotte, verwachten dingen te verbeteren. En dat moment van de eeuwigheid is tussen het verleden en de toekomst te komen. Maar binnen een paar elke ziet dingen zijn manier: Ramon, vader, gezichten te wachten met optimisme, terwijl Candida, de moeder, is ervan overtuigd dat haar zoon dood is. Echter, zijn de rollen omgedraaid tijdens het wachten: de vader en moeder van het kind het ontvangen van een signaal, dat zal ze hun houding en houding te veranderen. U kunt La hamaca paraguaya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS La hamaca paraguaya (2006)

Cast: Ramón Del Rio, Georgina Genes en Jorge López.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Paz Encina.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

72 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Paraguay Paraguay

Ads
SCREENWRITER La hamaca paraguaya

Paz Encina.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Willi Behnisch.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK La hamaca paraguaya

Muziek gecomponeerd door Oscar Cardozo Ocampo.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CMW Films, Coproducción Paraguay-Argentina-Francia-Holanda-Austria-Alemania; Black Forest Films, Lita Stantic Producciones, Wanda Visión S.A., Fortuna Film, Silencio Cine en Arte France Cinéma.

FILM KIJKEN La hamaca paraguaya

La hamaca paraguaya on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film La hamaca paraguaya heeft een geschatte lengte van 72 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

La hamaca paraguaya (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film La hamaca paraguaya met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Paraguay, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Paz Encina. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Hamaca paraguaya2006GuaraniHamaca paraguaya

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!