FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

KRATKI STIKI (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Kratki stiki

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Kratki stiki

HD
Kratki stiki gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Sloveens · 2006 ( SI ) · +16 · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kratki stiki"?

Kratki stiki online kijken - Op een nacht, is de bestuurder van een gemeentelijke bus naar een verlaten kind ontdekt in de buurt van een bushalte. Een gescheiden man gaat op zoek naar zijn ongeduldig zoon met hem om het weekend door te brengen. Een mooie arts raakt bevriend met een dwarslaesie. Weven ze een delicaat verhaal over menselijke relaties, waarin door middel van gevoelens van sympathie en schuld, de personages geconfronteerd met verschillende manieren van leven te begrijpen. U kunt Kratki stiki kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Sloveens. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kratki stiki (2006)

Cast: Tjasa Zeleznik, Grega Zorc, Jernej Sugman, Sebastian Cavazza, Boris Cavazza, Mojca Funkl, Vito Taufer, Matija Vastl, Igor Dragar en Masa Derganc.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Janez Lapajne.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Slovenië Slovenië

Ads
SCREENWRITER Kratki stiki

Janez Lapajne.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Matej Kriznik.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kratki stiki

Muziek gecomponeerd door Uros Rakovec.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Triglav Film.

FILM KIJKEN Kratki stiki

Kratki stiki on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kratki stiki heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Sloveens in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kratki stiki (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Kratki stiki met originele screenplay in Sloveens, geproduceerd in Slovenië, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Janez Lapajne. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kratki spojevi2013KroatischKratki spojevi

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!