FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DISAPPEARANCES (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Disappearances

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Disappearances

HD
Disappearances gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 451 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · AL · Drama, Avonturen, Actie · 118 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Disappearances"?

Disappearances online kijken - Quebec Bill, een avontuurlijke dromer, is wanhopig om geld te krijgen en te houden veilig hun vee naar de wrede winter voor de deur, want het besluit om toevlucht te nemen tot het smokkelen van whisky en samen met zijn zoon en enkele vrienden op een reis naar Canada. U kunt Disappearances kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Disappearances (2006)

Cast: Kris Kristofferson, Charlie McDermott, Gary Farmer, William Sanderson, Geneviève Bujold, Lothaire Bluteau, Heather Rae, Bill Raymond, Luis Guzmán, John Griesemer, Christy Scott Cashman, Rusty De Wees, Steve Small, Josh Pellerin, Munson Hicks en Ken Winter.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jay Craven.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Avonturen, Actie

2006

118 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Disappearances

Jay Craven, Ken Chubb en Howard Frank Mosher.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Wolfgang Held.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Disappearances

Muziek gecomponeerd door Judy Hyman en Jeff Claus.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Border Run Pictures, Kingdom County Productions en Moody Street Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Disappearances

Geproduceerd door J. Todd Harris, Todd Enright, Emily McNamara, Bess O'Brien, Lisa McWilliams, Lauren Moye, Mark Donadio, John MacNeil, Hathalee Higgs, Jay Craven, Stacey Babb en Miriam Marcus.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Truly Indie en Pan Vision Oy.

FILM KIJKEN Disappearances

Disappearances on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Disappearances heeft een geschatte lengte van 118 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Disappearances (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Disappearances met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jay Craven. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 451 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Disappearances: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!