FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BIHISHT FAQAT BAROI MURDAGON (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Bihisht faqat baroi murdagon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 830

Bihisht faqat baroi murdagon

HD
Bihisht faqat baroi murdagon gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 196 stemmen
Russisch · 2006 ( TJ ) · AL · Drama · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bihisht faqat baroi murdagon"?

Bihisht faqat baroi murdagon online kijken - Kamal, 20, heeft gedurende een aantal maanden getrouwd en zijn vrouw is nog maagd. Ongerust denken dat het een conflict hier, ging naar de dokter. Na de ontdekking dat het niet was, Kamal kiest om naar de stad om een andere vrouw te ontmoeten. De stad is vol van hen, maar Kamal is niet in staat te zijn met niemand om een incident op een bus. Dat toevallige ontmoeting brengt punten die Kamal nooit bereiken had gedroomd. U kunt Bihisht faqat baroi murdagon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bihisht faqat baroi murdagon (2006)

Cast: Khurshed Golibekov, Dinara Drukarova, Maruf Pulodzoda, Djonibek Mourodov, Shakhnosa Khodjaeva, Davron Alimatov, Olga Kovalyova, Fatkhullo Abdulloev, Natalia Fedotova, Khairi Burieva, Munisa Ganieva, Malika Baratova, Rufat Negmatov en Yelena Loginova.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jamshed Usmonov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ads
SCREENWRITER Bihisht faqat baroi murdagon

Jamshed Usmonov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pascal Lagriffoul.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bihisht faqat baroi murdagon

Muziek gecomponeerd door Pierre Aviat.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Office Fédéral de la Culture, Centre National de la Cinématographie (CNC), arte France Cinéma, Göteborg Film Festival, Saga-Productions, Pusan Promotion Plan, Filmstiftung Nordrhein-Westfalen, South Bridge, Elzévir Films, Media Programme of the European C.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bihisht faqat baroi murdagon

Geproduceerd door Denis Carot, Claudia Steffen en Marie Masmonteil.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Rézo Films.

FILM KIJKEN Bihisht faqat baroi murdagon

Bihisht faqat baroi murdagon on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bihisht faqat baroi murdagon heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Russisch in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bihisht faqat baroi murdagon (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Bihisht faqat baroi murdagon met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in , en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jamshed Usmonov. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 196 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bihisht faqat baroi murdagon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!