FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AUDIENCIA PÚBLICA (1946) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1946

Audiencia pública

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.846

Audiencia pública

HD
Audiencia pública gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Spaans · 1946 ( ES ) · AL · Drama · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Audiencia pública"?

Audiencia pública online kijken - In een dorp in Noord-Europa houdt een proces tegen twee vrouwen. Een organisatie is hoog en de andere verpleegkundige in een kliniek. Drie jaar geleden, de moeder van een baby geplaatst het kind in een Charity en later ontdekte dat het schepsel was in het register is ingevoerd door de naam van de adoptieouders. Nu, de echte moeder beweert het kind. De prestaties en de levensduur van de twee "vermeende moeders" is van fundamenteel belang voor de toekomst van het kind. De proef wordt gezien voor de veroordeling. U kunt Audiencia pública kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 1946. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Audiencia pública (1946)

Cast: Fernando Aguirre, Matilde Artero, Paola Barbara, Anita Bass, Raúl Cancio, Francisco Delgado Tena, Mary Delgado, Ramón Giner, José María Lado, Regina Ley, Ramón Martori, Alfredo Mayo, José Nieto, Alicia Palacios, Nicolás D. Perchicot en José Prada.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Florián Rey.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1946

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Audiencia pública

Rogelio Perioult en Florián Rey.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

José F. Aguayo.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Audiencia pública

Muziek gecomponeerd door Rafael Martínez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Florián Rey P.C., Suevia Films P.C. S.A en Suevia Films - Cesáreo González.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Suevia Films - Cesáreo González, Excisa S.A. en Cesáreo González Producciones Cinematográficas.

FILM KIJKEN Audiencia pública

Audiencia pública on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Audiencia pública heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Audiencia pública (1946)
Ads

Samengevat, de compleet film Audiencia pública met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 1946, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Florián Rey. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
El amor mola: Demostración pública de afecto2015SpaansEl amor mola: Demostración pública de afecto
Den Offentlige Rost1988EngelsDen Offentlige Rost
La femme publique1984FransLa femme publique
Informe general sobre unas cuestiones de interés para una proyección pública1977SpaansInforme general sobre unas cuestiones de interés para una proyección pública
L'udienza1972ItaliaansL'udienza
Audiencia pública: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!