FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AMEN. (2002) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2002

Amen.

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 500

Amen.

HD
Amen. gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12208 stemmen
Engels · 2002 ( FR-DE-RO ) · +13 · Drama · 132 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Amen."?

Amen. online kijken - Twee systemen: ten eerste, de nazi- machine en, ten tweede, Vaticaanse diplomatie en de geallieerden. Maar twee mannen vechten van binnenuit. De eerste is Kurt Gerstein, chemicus en lid van de SS verantwoordelijk voor de levering van het gas Zyklon B naar de vernietigingskampen. Maar dat betekent niet stoppen met opzegging van de nazi- misdaden bondgenoten, de paus en zelfs leden van de Duitse kerk waartoe hij behoort, waardoor uw leven en uw familie te riskeren. De tweede, Ricardo, is een jonge jezuïet die alle priesters die wist zich verzetten tegen de barbarij, vaak betalen met hun leven. Kurt Gerstein wist wat er gebeurde en wilde de wereld om het te weten. De film hekelt de onverschilligheid van de mensen die wisten wat er gebeurde en besloten om te zwijgen. U kunt Amen. kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2002. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Amen. (2002)

Cast: Ulrich Tukur, Ulrich Mühe, Michel Duchaussoy, Ion Caramitru, Marcel Iures, Friedrich Von Thun, Antje Schmidt, Hanns Zischler, Sebastian Koch, Erich Hallhuber, Burkhard Heyl, Angus MacInnes, Bernd Fischerauer en Pierre Franckh.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Constantin Costa-Gravras.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2002

132 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Duitsland Duitsland, Roemenië Roemenië

Ads
SCREENWRITER Amen.

Costa-Gavras, Jean-Claude Grumberg en Rolf Hochhuth.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Patrick Blossier.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Amen.

Muziek gecomponeerd door Armand Amar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Katharina, KC Medien, K.G. Productions, Renn Productions, Canal en TF1 Films Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Amen.

Geproduceerd door Pierre Grunstein, Claude Berri, Roland Pellegrino, Andrei Boncea, Dieter Meyer en Michèle Ray-Gavras.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Kino International, Kino Video, Alfa Films, A-Film Distribution, Concorde Filmverleih, Upstream Pictures, Pathé, Mikado Film, Monopole-Pathé en United King Films.

FILM KIJKEN Amen.

Amen. on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Amen. heeft een geschatte lengte van 132 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Amen. (2002)
Ads

Samengevat, de compleet film Amen. met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Frankrijk, Duitsland en Roemenië, en gepresenteerd in theaters in 2002, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Constantin Costa-Gravras. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12208 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Carmina y amén.2014SpaansCarmina y amén.
Paco y Amén2014SpaansPaco y Amén
Schluß! Aus! Amen!2014DuitsSchluß! Aus! Amen!
Amen2011EngelsAmen
Ceux qui aiment la France2010FransCeux qui aiment la France
Amen.: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!