FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AFTER... (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

After...

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

After...

HD
After... gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 739 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · +16 · Horror, Thriller · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "After..."?

After... online kijken - Met de film richting van David L. Cunningham, Daniel Caltagirone leidt de cast van deze film van de VS, met een script in het Engels, waarvan de presentatie aan het publiek was gepland voor 2006. U kunt After... kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS After... (2006)

Cast: Daniel Caltagirone, Flora Montgomery, Nicholas Aaron, Madison Cunningham, Elissa Edmands Frankowski, Ava Mareau Garcia, Daniel Heriban, Jana Hospodarova, Margret H. Huddleston, Milan Majer, Kevin Miller, Vladimir Sedlek en Pavol Vrabec.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door David L. Cunningham.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2006

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER After...

Kevin Miller en David L. Cunningham.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Haole Boy.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK After...

Muziek gecomponeerd door John Cameron.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door After... Films LLC, Harbor Light Entertainment en Pray For Rain Pictures Inc..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ After...

Geproduceerd door Stephen Lile, Penelope L. Foster, Ryan Horton, David L. Cunningham, Edwin L. Marshall, James Swisher en André W. Iseli.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Village Roadshow Entertainment, Optimum Releasing, LNK Filmes, First Look International, Amuse Pictures en Alfa Filmes.

FILM KIJKEN After...

After... on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film After... heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

After... (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film After... met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van David L. Cunningham. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 739 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

After...: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!