Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ZANAN-E BEDUN-E MARDAN (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Zanan-e bedun-e mardan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.188

Zanan-e bedun-e mardan

HD
Zanan-e bedun-e mardan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1711 stemmen
Perzisch · 2009 ( DE ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zanan-e bedun-e mardan"?

Zanan-e bedun-e mardan online kijken - In 1953, de Britse regering, met de hulp van de Amerikaanse - Iraanse besluit om in te grijpen om omver te werpen Mohammed Mossadegh en het vaststellen van de dictatuur van de Sjah van Perzië. Het gevoel van vriendschap en solidariteit die daarnaast ontwikkelt ook tussen hen zal hen helpen omgaan met hun dramatische leven. Te midden van de chaos die de coup, vier vrouwen te ontmoeten en vinden onderdak in de tuin van een landhuis. Aangepast van de roman van Iraanse schrijfster Shahrnush Parsipur. Naast het uitbeelden van de rol van vrouwen, analyseert de complexe realiteit van de Iraanse samenleving van die tijd en benadrukt de symbolische waarde van de tuin in de islamitische traditie. U kunt Zanan-e bedun-e mardan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Perzisch. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zanan-e bedun-e mardan (2009)

Cast: Shabnam Toloui, Pegah Ferydoni, Arita Shahrzad, Orsolya Tóth, Mohammed Alaoui, Fouad Saad Allah, Mina Azarian, Soussan Azarin, Abbas Bakhtiari, Natasha Chudyk, Bijan Daneshmand, Rahi Daneshmand, Salma Daneshmand, Khalid Elwadi, Nader Farman en Ahmad Hamed.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shirin Neshat en Shoja Azari.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Zanan-e bedun-e mardan

Shirin Neshat, Shoja Azari, Steven Henry Madoff en Shahrnoush Parsipour.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Martin Gschlacht.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Zanan-e bedun-e mardan

Muziek gecomponeerd door Ryûichi Sakamoto.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CinePostproduction, BIM Distribuzione, Österreichischer Rundfunk (ORF), Coop99 Filmproduktion, Manfred Bunwey Filmproduktion, Schönheitsfarm Postproduction, EMC Produktion, Media Programme of the European Community, Rommel Film, Agora Films, Sundance Feat.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Zanan-e bedun-e mardan

Geproduceerd door Oleg Kokhan, Andreas Schreitm?ller, Heinrich Mis, Peter Hermann, Martin Gschlacht, Philippe Bober, Susanne Marian, Barbara Gladstone, Barbara Häbe, Erwin M. Schmidt, Shoja Azari en Jerome de Noirmont.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Against Gravity, Filmmuseum Distributie, Mozinet, Nutopia, Sota Cinema Group, EuroVideo, ZDF/Arte, Indiepix, NFP Marketing & Distribution, IndiePix Films, BIM Distribuzione, Gussi Films, KMBO, CatchPlay, Digital Media Rights, Mongrel Media, Lumière, Artificial Eye en Film1.

FILM KIJKEN Zanan-e bedun-e mardan

Zanan-e bedun-e mardan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zanan-e bedun-e mardan heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Perzisch in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zanan-e bedun-e mardan (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Zanan-e bedun-e mardan met originele screenplay in Perzisch, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shirin Neshat en Shoja Azari. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1711 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Anche Mardan Darbareye Zanan Nemidanand2014PerzischAnche Mardan Darbareye Zanan Nemidanand
Mardan2014KoerdischMardan
Zendan-e zanan2002PerzischZendan-e zanan
Zanan-e bedun-e mardan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!