FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

INVICTUS (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Invictus

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 22.465

Invictus

HD
Invictus gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 109749 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · +16 · Historische, Biografische, Drama · 134 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Invictus"?

Invictus online kijken - Aangepast van een boek van John Carlin. In 1990, na zijn vrijlating uit de gevangenis, Nelson Mandela komt voor het presidentschap van zijn land en verstaan, de afschaffing van de " apartheid ". Het doel was voor het uitvoeren van een beleid van verzoening tussen de zwarte meerderheid en de blanke minderheid. In 1995, de viering in Zuid-Afrika Rugby World Cup was het instrument van de zwarte leider om de nationale eenheid te maken. U kunt Invictus kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Invictus (2009)

Cast: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Patrick Mofokeng, Matt Stern, Julian Lewis Jones, Adjoa Andoh, Marguerite Wheatley, Leleti Khumalo, Patrick Lyster, Penny Downie, Sibongile Nojila, Bonnie Henna, Shakes Myeko, Louis Minnaar en Danny Keogh.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Clint Eastwood.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Historische, Biografische, Drama

2009

134 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Invictus

Anthony Peckham en John Carlin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tom Stern.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Invictus

Muziek gecomponeerd door Michael Stevens en Kyle Eastwood.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Spyglass Entertainment, Revelations Entertainment, Malpaso Productions, Liberty Pictures, Warner Bros. en Mace Neufeld Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Invictus

Geproduceerd door Robert Lorenz, Tim Moore, Morgan Freeman, Genevieve Hofmeyr, Gary Barber, Mace Neufeld, Roger Birnbaum, Clint Eastwood en Lori McCreary.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Film1, Columbia TriStar Warner Filmes de Portugal, Sandrew Metronome Distribution Sverige AB, Karo Premiere, Sandrew Metronome Distribution, Garsu Pasaulio Irasai, Warner Bros. Entertainment, Warner Home Video, Village Films, Continental Film, Home Box Office (HBO), Warner Bros. Entertainment Finland Oy, InterComFilm, Warner Home Vídeo en Warner Bros..

FILM KIJKEN Invictus

Invictus on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Invictus heeft een geschatte lengte van 134 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Invictus (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Invictus met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Clint Eastwood. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 109749 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
INVICTUS. El correo del César2013SpaansINVICTUS. El correo del César
Invictus: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!