Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YÜK (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Yük

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Yük

HD
Yük gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 180 stemmen
Turks · 2012 ( TR ) · AL · Drama · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yük"?

Yük online kijken - Na de moord die hij pleegde, vluchtte Cemal naar een mijn en verborg zich met de angst voor vergelding. Een andere man achtervolgt hem hiervoor. Wat deze twee mannen gemeen hebben is een vrouw genaamd Zeynep. Zeynep, die eigenlijk getrouwd is met Cemal, had jaren geleden een hartstochtelijke relatie met een man genaamd Cumali, maar Cumali is ook getrouwd en heeft kinderen. U kunt Yük kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Turks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yük (2012)

Cast: Tülin Özen, Nadir Saribacak, Tansu Biçer, Suzan Genç, Murat Kiliç, Sinan Demirer, Engin Cetinbag, Mustafa Cankilic, Burhan Gün en Reyhan Ilhan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Erden Kiral.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Turkije Turkije

Ads
SCREENWRITER Yük

Erden Kiral.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Feza Çaldiran.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Yük

Geproduceerd door Ayfer Özgürel, Avni Özgürel en Belgin Bastürk.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Turkish Film Channel en Filmpot [us].

FILM KIJKEN Yük

Yük streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yük heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Turks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yük (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Yük met originele screenplay in Turks, geproduceerd in Turkije, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Erden Kiral. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 180 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Yük: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!