Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PITCH PERFECT (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Pitch Perfect

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 25.572

Pitch Perfect

HD
Pitch Perfect gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 160069 stemmen
Engels · 2012 ( US ) · +16 · Komedie, Romantische · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pitch Perfect"?

Pitch Perfect online kijken - Beurs is voor die meisjes die liever om te horen wat er uit hun helmen als je iemand kunt vertellen. Wanneer je naar de universiteit, heeft geen plaats in zelfs de kleinste team, maar hen te dwingen een die nooit zou hebben gekozen, bestaande uit bad girls, goede meisjes en rare meiden die maar een ding delen sluiten: hoe goed ze klinken als ze zijn samen zingen in koor. Subsidie wil de zanggroep uit de traditionele akoestische muzikale planeet en naar nieuwe en verrassende harmonieën voldoen. De meisjes beslissen ladder in de moordende wereld van het college a capella zang. Uw poging kan uiteindelijk op een van de beste die je hebt, of misschien wel zijn grootste dwaasheid. Waarschijnlijk een mengsel van beide. U kunt Pitch Perfect kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pitch Perfect (2012)

Cast: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Kelley Jakle, Wanetah Walmsley, Shelley Regner, Caroline Fourmy, Nicole Lovince, Adam DeVine en Utkarsh Ambudkar.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jason Moore.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2012

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Pitch Perfect

Kay Cannon en Mickey Rapkin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Julio Macat.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Pitch Perfect

Muziek gecomponeerd door Christophe Beck en Mark Kilian.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Brownstone Productions (III) en Gold Circle Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Pitch Perfect

Geproduceerd door Elizabeth Banks, Jeff Levine, Sian McArthur, Jonathan Shore, Paul Brooks, Michael P. Flannigan, Scott Niemeyer en Max Handelman.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Universal Pictures Canada, Universal Pictures Benelux, Argentina Video Home, Universal Pictures International (UPI), Universal Studios Home Entertainment, Zon Audiovisuais, Star Films, Distribution Company, Waylen Group, Interfilm Distribution, United International Pictures (UIP), Universal Pictures en Musashino Entertainment.

FILM KIJKEN Pitch Perfect

Pitch Perfect streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pitch Perfect heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pitch Perfect (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Pitch Perfect met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jason Moore. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 160069 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Pitch Perfect 22015EngelsPitch Perfect 2
Pitch Perfect 32017EngelsPitch Perfect 3
The Perfect Mistress III2017EngelsThe Perfect Mistress III
A Perfect 142018EngelsA Perfect 14
A Perfect Chaos2015EngelsA Perfect Chaos
Pitch Perfect: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!