Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YO (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Yo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Yo

HD
Yo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 69 stemmen
Spaans · 2015 ( MX ) · AL · Drama · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yo"?

Yo online kijken - Yo is een jonge man met beperkte geestelijke vermogens. Men zegt dat hij 15 jaar oud is, maar hij lijkt ouder. Yo woont en werkt in het restaurant van zijn moeder dat aan een drukke snelweg ligt. Hij houdt van zijn moeder, maar haat haar minnaar. Op een dag ontmoet hij Elana, een elfjarig meisje, dat zijn leven voorgoed zal veranderen. U kunt Yo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yo (2015)

Cast: Raúl Silva Gómez, Elizabeth Mendoza, Ignacio Rojas Nieto, Isis Vanessa Cortés, Mireya Ivonne Morales, Alfonso Miguel González, Nicole Stivenshonen, Melody Petite, Félix Miranda Pérez, Mariel Machado, Carmen Demetrio González en Daniel González Lucas.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Matias Meyer.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Yo

Alexandre Auger, Jean-Marie Gustave Le Clézio en Matias Meyer.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gerardo Barroso.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Yo

Muziek gecomponeerd door Chac Moola en Galo Durán.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hubert Bals Fund, Eficine 226, Aurora Dominicana, Axolote Cine en LUC La Película S. de R.L..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Yo

Geproduceerd door Matias Meyer, Israel Cárdenas, Julio Bárcenas en Laura Amelia Guzmán.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Interior13 Cine.

FILM KIJKEN Yo

Yo streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yo heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yo (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Yo met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Matias Meyer. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 69 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Yo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!