Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LOVE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Love

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 32.379

Love

HD
Love gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 39210 stemmen
Engels · 2015 ( BE-FR ) · AL · Drama, Romantische · 134 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Love"?

Love online kijken - De ochtend van 1 januari rinkelt een telefoon. Murphy, een jongeman van 25 jaar, wordt wakker omringd door zijn jonge vrouw en 3-jarig kind. Hij beluistert zijn antwoordapparaat. In het bericht vraagt de moeder van Electra hem ongerust of hij niets meer heeft gehoord van haar lang verdwenen dochter. Ze vreest dat zij een ernstig ongeval heeft gehad. In de loop van een lange, grijze dag, bevindt Murphy zich alleen in zijn appartement en mijmert over zijn grootste, twee jaar durende liefdesverhaal met Electra: een passionele verliefdheid die allerlei beloftes, spelletjes en excessen inhield en plots werd onderbroken toen het meisje, na een relatie met drie te hebben geprobeerd, zwanger van hem werd. U kunt Love kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Love (2015)

Cast: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin, Ugo Fox, Juan Saavedra, Gaspar Noé, Isabelle Nicou, Benoît Debie, Vincent Maraval, Déborah Révy, Xamira Zuloaga, Stella Rocha en Omaima S..

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gaspar Noé.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2015

134 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Love

Gaspar Noé.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Benoît Debie.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door RT Features, Rectangle Productions, Wild Bunch, Les Cinémas de la Zone en Scope Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Love

Geproduceerd door Vincent Maraval, Lourenço Sant' Anna, Edouard Weil, Sophie Mas, Rodrigo Teixeira, Serge Catoire, Gaspar Noé, Brahim Chioua en Genevieve Lemal.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Alamode Film, Bounty Films, Vertigo Média Kft., Comstock Group, Njutafilms, The Klockworx, Another World Entertainment, Artificial Eye, Cinéart en Kuusan Kino.

FILM KIJKEN Love

Love streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Love heeft een geschatte lengte van 134 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Love (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Love met originele screenplay in Engels, geproduceerd in België en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gaspar Noé. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 39210 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
What About Love2020EngelsWhat About Love
100 Days of Love2015malayalam100 Days of Love
17 Things I Love About You2015Engels17 Things I Love About You
30-Love2017Engels30-Love
482-Love2013Engels482-Love
Love: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!