Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YAU HAK DO (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Yau hak do

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.031

Yau hak do

HD
Yau hak do gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 37 stemmen
· 2015 ( HK ) · AL · Drama, Horror · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yau hak do"?

Yau hak do online kijken - Het uitvaartcentrum is de laatste halte van de overledenen. Hier vindt ook `turn undead` plaats, het ritueel dat de ziel zuivert. De ziel die het ritueel niet heeft doorlopen is meestal een achtervolgende. Ze hebben nog dingen ongedaan gemaakt in de menselijke wereld. Om dat af te maken, doen ze meestal iets verontrustends wat tot bovennatuurlijke incidenten leidt. Drie schijnbaar losstaande verhalen die in het uitvaartcentrum gebeuren lopen in elkaar over. U kunt Yau hak do kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in . Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yau hak do (2015)

Cast: Rita Carpio, Tyson Chak, Carlos Chan, Rebecca Sau Chu Chan, Tsang Ning Chan, Chu Fung Cheng, Ka-Sang Cheng, Lui Cheung, Babyjohn Choi, Anne Heung, Eric Kwok, Wai-Leung Kwok, Man-Yee Lam, Kin-Ping Leung en Oi Leung.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Carrie Ng.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror

2015

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hong Kong Hong Kong

Ads
SCREENWRITER Yau hak do

Frankie Tam, Damon Liu, Link Ling, Jan-Yu Ham, Ming-Ho Yip en Man-Ho Cheng.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Man-Ching Ng.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Modic Entertainment International, MBI International en Local Production.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Mei Ah Entertainment, Universe Digital Entertainment, Film Kingdom Group en Mega Films Distribution.

FILM KIJKEN Yau hak do

Yau hak do streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yau hak do heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yau hak do (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Yau hak do met originele screenplay in , geproduceerd in Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Carrie Ng. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 37 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Wong gok hak yau2004EngelsWong gok hak yau
Wong gok hak yau (aka One Nite in Mongkok)2004EngelsWong gok hak yau (aka One Nite in Mongkok)
Hak kuen2006EngelsHak kuen
Siu je yau sam2014EngelsSiu je yau sam
Sien nui yau wan2011EngelsSien nui yau wan
Yau hak do: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!