FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

WELCOME (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Welcome

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 856

Welcome

HD
Welcome gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · +16 · Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Welcome"?

Welcome online kijken - Bilal, een 17 - jarige uit de Iraanse Koerdistan, heeft gekruist het Midden-Oosten en Europa om zijn vriendin onlangs geëmigreerd naar Engeland te sluiten. Maar de reis werd abrupt in Frankrijk onderbroken als u van het Kanaal. De jonge man beslist dan om te zwemmen doorheen. Om dit te doen, beginnen met trainen op een gemeentelijk zwembad, waar hij ontmoet Simon, een zweminstructeur in het proces van de echtscheiding. Simon is bereid om te doen wat nodig is om zijn vrouw terug te krijgen en dreigt alles om bescherming te bieden aan Bilal ... U kunt Welcome kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Welcome (2009)

Cast: Vincent Lindon, Firat Ayverdi, Audrey Dana, Patrick Ligardes, Thierry Godard, Selim Akgül, Firat Celik, Murat Subasi, Olivier Rabourdin en Yannick Renier.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Philippe Lioret.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Welcome

Emmanuel Courcol, Olivier Adam en Philippe Lioret.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Laurent Dailland.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Welcome

Muziek gecomponeerd door Wojciech Kilar, Nicola Piovani en Armand Amar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Studio 37, Nord Ouest Production, France 3 Cinéma en CRRAV.

FILM KIJKEN Welcome

Welcome on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Welcome heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Welcome (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Welcome met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Philippe Lioret. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.