Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VILLA LA MASCHERA (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Villa la maschera

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Villa la Maschera

HD
Villa la maschera gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Italiaans · 2012 ( IT ) · AL · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Villa la maschera"?

Villa la maschera online kijken - Aldo, een professionele chef-kok, moreel moedeloos na zijn scheiding van Lisa, probeert een nieuwe bladzijde om te slaan en besluit zijn eigen restaurant te openen. Tijdens zijn onderzoek in agentschappen ontmoet hij Emiliano, een oude vriend, die op zoek is naar een goede investering. De twee vrienden besluiten dan samen een restaurant te openen en betrekken ook Stefano, een vriend van hen. Maar de komst van vier vrouwen verstoort hun plannen. U kunt Villa la maschera kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Villa la maschera (2012)

Cast: Aldo Pellegrini, Emiliano Buttaroni, Raul Guidotti, Serena Boldrini, Valeria Bandino, Melissa Manna, Nunzio Sardella, Massimo Antichi, Martyna Smith, Xenia Vercova, Massimo Friani, Federico Castellani, Alessandro Scatena, Azzurra Grassi en Laura Spina.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Francesca Bonfanti.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Villa la maschera

Francesca Bonfanti en Aldo Pellegrini.

FILM KIJKEN Villa la maschera

Villa la maschera streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Villa la Maschera heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Italiaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Villa la maschera (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Villa la maschera met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Italië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Francesca Bonfanti. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Bollywood Villa2014HindiBollywood Villa
Thomson Villa2014malayalamThomson Villa
Una villa per due2014EngelsUna villa per due
Villa Touma2014ArabischVilla Touma
Pablo's Villa2013SpaansPablo's Villa
Villa la Maschera: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!