FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VIDAS BULGARI'S (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Vidas Bulgari's

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 552

Vidas Bulgari's

HD
Vidas Bulgari's gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2015 ( ES ) · AL · Komedie, Actie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Vidas Bulgari's"?

Vidas Bulgari's online kijken - John en David Fuster zijn twee broers die zijn gewijd aan banken beroven. In zijn laatste overval, zowel tarief slecht, met pech die ene blijft blind en kreupel. Na 15 jaar in de gevangenis, nu de broers bereid zijn om een normaal leven te leiden. Maar ze niet weten is dat hun vrouwen, Anna en Laura, hebben die 15 jaar samen doorgebracht. Bij het verlaten van de gevangenis, werden ze op de voet gevolgd twee politieagenten, ervan overtuigd dat de laatste overval buit blijft in handen van de broers rovers. Maar de waarheid is, dat tijdens de afwezigheid van hun echtgenoten, Anna en Laura hebben al het geld besteed en ook hebben moeten Lefty lenen. Dus, met Lefty eisen hun geld terug en de politie, de broers zal recidiveren, maar deze keer hebben de hulp van hun vrouwen. U kunt Vidas Bulgari's kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Vidas Bulgari's (2015)

Cast: Karra Elejalde, Pep Munné, Sílvia Bel, Ivana Miño, Pep Anton Muñoz, Lluís Soler, Hovik Keuchkerian, Inma del Moral, Gonzalo Cunill, Antonio de la Cruz, David Bagés, Miguel Lago en Fernando Ramallo.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alex Carbonell.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Actie

2015

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Vidas Bulgari's

Marcos de Miguel.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

David Valldepérez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Produccions del Primer Cinquena.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Vidas Bulgari's

Geproduceerd door Jordi Carbonell Segura, Diego Fernández, Néstor Pellegrini, Betty Bragulat, Laia Farran en Gisela Sans.

FILM KIJKEN Vidas Bulgari's

Vidas Bulgari's on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Vidas Bulgari's heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Vidas Bulgari's (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Vidas Bulgari's met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alex Carbonell. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Las más macabras de las vidas2014SpaansLas más macabras de las vidas
Las tres vidas de Pedro Burruezo2014SpaansLas tres vidas de Pedro Burruezo
Short Term 122013EngelsShort Term 12
The Magic of Belle Isle2012EngelsThe Magic of Belle Isle
Loong Boonmee raleuk chat (aka Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives)2010ThaiLoong Boonmee raleuk chat (aka Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives)
Vidas Bulgari's: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!