Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

UNCLE USIN (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Uncle Usin

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Uncle Usin

HD
Uncle Usin gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6 stemmen
Engels · 2012 ( MY ) · AL · Actie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Uncle Usin"?

Uncle Usin online kijken - "Siapa Uncle Usin?" is de vraag die debuterend regisseur Husri HJ Husain iedereen laat nadenken, met in de hoofdrollen bekende Maleisische acteurs Zizan Razak, Johan Raja Lawak en Nabil Raja Lawak. De film vertelt het verhaal van Spy 13, een volleerd en bekend privédetective in het oplossen van de zaken die hem worden toevertrouwd. Hij is begaafd met verschillende gaven, zoals het gooien van kleine balletjes naar vijanden of het veranderen van zijn omgeving zoals hij wil, als gevolg van het feit dat hij is opgevoed door een mysterieuze leraar. Wanneer Spy 13 wordt ingehuurd om het mysterie te ontrafelen dat haar vader bewaart, ontdekt hij al snel dat er een veel sinister complot in het spel is, waarbij hij door het hele land moet reizen, waar hij zijn broer van dezelfde leraar tegenkomt, 11. Maar wie is Uncle Usin?. U kunt Uncle Usin kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Uncle Usin (2012)

Cast: Nabil Ahmad, Shiqin Kamal, Johan Raja Lawak en Zizan Razak.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Husri H.J. Husain.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Excellent Pictures.

FILM KIJKEN Uncle Usin

Uncle Usin streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Uncle Usin heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Uncle Usin (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Uncle Usin met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Husri H.J. Husain. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
An Open Letter to Uncle Edgar2017EngelsAn Open Letter to Uncle Edgar
Killing Uncle Roman2015EngelsKilling Uncle Roman
Mere Genie Uncle2015HindiMere Genie Uncle
Uncle Howard2016EngelsUncle Howard
Uncle Kent 22015EngelsUncle Kent 2
Uncle Usin: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!