FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

UN PROPHÈTE (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Un prophète

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 848

Un prophète

HD
Un prophète gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · +16 · Drama, Thriller · 150 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Un prophète"?

Un prophète online kijken - De jonge Malik El Djebena, een Fransman van Arabische afkomst, komt gevangenis om een straf van zes jaar dienen. Hoewel, in eerste instantie, het leven in de gevangenis is erg moeilijk, want je bent helemaal alleen, past zich snel en, dankzij zijn charisma, wint langzaam de sympathie van de leden van de Corsicaanse maffia, de bewakers te hebben omgekocht en controleren alles wat er gebeurt in de gevangenis. U kunt Un prophète kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Un prophète (2009)

Cast: Tahar Rahim, Niels Arestrup, Alaa Oumouzoune, Adel Bencherif, Reda Kateb, Hichem Yacoubi, Jean-Philippe Ricci, Gilles Cohen, Pierre Leccia en Antoine Basler.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jacques Audiard.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2009

150 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Un prophète

Thomas Bidegain en Jacques Audiard.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Stéphane Fontaine.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Un prophète

Muziek gecomponeerd door Alexandre Desplat.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Chic Films, Page 114, Celluloid Dreams, Why Not Productions, Cinecinema, France 2 Cinema, BIM Distribuzione, UGC Images en Canal +.

FILM KIJKEN Un prophète

Un prophète on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Un prophète heeft een geschatte lengte van 150 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Un prophète (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Un prophète met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jacques Audiard. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Un prophète2010FransUn prophète