Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE GRIND (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

The Grind

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.019

The Grind

HD
The Grind gratis
1/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 282 stemmen
Engels · 2012 ( GB ) · AL · Crimnal, Thriller · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Grind"?

The Grind online kijken - The Grind is een modern stadsdrama, dat zich afspeelt in een wereld van seks, drugsdealers, nachtclubs en woekeraars. Vince is de nachtclubleider van The Grind in Hackney, Oost-Londen en na zich een weg gebaand te hebben naar een fatsoenlijk inkomen en een respectabele levensstijl is hij vastbesloten zich te settelen en het leven wat rustiger aan te doen. Na een ontmoeting en een relatie met Nancy lijkt Vinces droom om een casino te runnen voor zijn baas en te trouwen werkelijkheid te worden. Bobby, Vinces beste schoolvriend, wordt vrijgelaten uit de gevangenis en hun vriendschap valt al snel uit elkaar, Bobbys verslaving aan cocaïne en gokken loopt uit de hand en hij is nu een enorme som geld verschuldigd aan Vinces baas, Dave; eigenaar van The Grind en een woekeraar uit East End. Vince' leven neemt een dramatische wending. Loyaliteiten worden op de proef gesteld en vriendschappen worden tot het uiterste gedreven. U kunt The Grind kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Grind (2012)

Cast: Jamie Foreman, Danny John-Jules, Zoë Tapper, Gordon Alexander, Kellie Shirley, Freddie Connor, Duncan Watkinson, Joan Hodges, Jay Brown, Barber Ali, Sheraiah Larcher, Joseph Morgan, Dynamo, Maria Papas en Melody Woodhead.

FILM REVIEW online

Arme, niet aanbevolen. Echter, nodigen wij u uit om het te zien en vorm je eigen kritiek.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rishi Opel.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Thriller

2012

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER The Grind

Rishi Opel.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bo Bilstrup.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Grind

Muziek gecomponeerd door Paul Saunderson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dangerous Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Grind

Geproduceerd door Brendon O'Loughlin, Marisha Mukerjee, Carl J. Davies, Sheraiah Larcher, Gordon Alexander, Chee Keong Cheung, Chris Lightwing, Freddie Connor, Stephen Follows en Rishi Opel.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door 4Digital Media.

FILM KIJKEN The Grind

The Grind streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Grind heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Grind (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film The Grind met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rishi Opel. Het heeft een gemiddelde score van een sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 282 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Axe to Grind2015EngelsAxe to Grind
Mississippi Grind2015EngelsMississippi Grind
Grind2003EngelsGrind
The Grind2010EngelsThe Grind
The Grind2009EngelsThe Grind
The Grind: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!