Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE FLIGHT (1970) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1970

The Flight

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Beg

HD
The Flight gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1023 stemmen
Russisch · 1970 ( RU-SU ) · AL · Drama, Historische, Oorlog · 196 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Flight"?

The Flight online kijken - De film gaat over een groep mensen die in andere tijden niets met elkaar gemeen zouden hebben, sommigen onschuldige omstanders, anderen morele misdadigers. Maar niets is rechtlijnig en eenvoudig. Vanuit Rusland gaat 'de vlucht' verder naar Constantinopel, naar Parijs, terug naar Rusland. Sommigen hebben begrepen dat ze niet buiten Rusland kunnen leven en gaan terug om misschien gelukkig te worden, misschien ook niet, sommigen gaan terug om een zekere dood tegemoet te zien voor hun misdaden, sommigen gaan niet terug en weten dat ze hun vaderland voor altijd zullen missen, sommigen zijn comfortabel welgesteld (zijn ze dat?) in ballingschap. Sentimenteel zonder stroop, tragisch en komisch tegelijk. U kunt The Flight kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1970. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Flight (1970)

Cast: Lyudmila Saveleva, Aleksey Batalov, Mikhail Ulyanov, Tatyana Tkach, Vladislav Dvorzhetskiy, Evgeniy Evstigneev, Roman Khomyatov, Vladimir Zamanskiy, Nikolay Olyalin, Bruno Frejndlikh, Vladimir Osenev, Aleksandr Yanvaryov, Vladimir Basov en Tamara Loginova.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aleksandr Alov en Vladimir Naumov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Historische, Oorlog

1970

196 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Russische Federatie Russische Federatie,

Ads
SCREENWRITER The Flight

Vladimir Naumov, Mikhail A. Bulgakov en Aleksandr Alov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Levan Paatashvili.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Flight

Muziek gecomponeerd door Nikolay Karetnikov.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mosfilm.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Skouras Films, Artkino Pictures, Kinovideoobedinenie "Krupniy Plan" en Euro International Film (EIA).

FILM KIJKEN The Flight

The Flight streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Beg heeft een geschatte lengte van 196 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Flight (1970)
Ads

Samengevat, de compleet film The Flight met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Russische Federatie en , en gepresenteerd in theaters in 1970, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aleksandr Alov en Vladimir Naumov. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1023 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Beg2010EngelsBeg
Beg2020RussischBeg
Beg for Life2020EngelsBeg for Life
Beg ot smerti1997RussischBeg ot smerti
Beg!1994EngelsBeg!
Beg: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!